Vikt 31/3

Senaste veckan har varit HEMSK. Hahaha, hurra. Trodde dock det skulle vara värre, men det gör mig inge gladare. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 62,4 kg (+1,4 kg) 
BMI: 19,9

Minnesluckor & det går inte så bra

Orkar inte med mig själv, av flera olika anledningar. Mat, alkohol, droger, relationer. Jag är bara inte bra. Jag kan inte. 

Har ingen självkontroll, kan inte behärska mig, inte bete mig, inte lära mig. Är en egoistisk, värdelös whore som upprepar samma misstag om & om igen. Mat, alkohol, droger, relationer. 

Ingen kontroll över NÅGOT senaste veckan. Har typ inte satt några gränser matmässigt. & i helgen var det kaosigt, har väldigt mycket minnesluckor. Orkar inte berätta, men det blev för mycket alkohol & på grund av det för mycket droger & på grund av delar av det hela blev det sår i en relation. 

Jag vill bara andas in, andas ut & så är allt bra & back on track igen. Men veeet niii, det är inte så enkelt. Inte här, just nu, för mig. 


Vikt 24/3

Veckan blev inte som den skulle = 

Längd: 177 cm 
Vikt: 61 kg (+0,4 kg) 
BMI: 19,5


Ni fick mitt liv

Hatar folk som vill va som jag. Förlåt, sa fel. Hatar folk som är som jag vill va. Fakk dem. Megafaaakk. Bara för att ni fick mitt liv!! My looks, min charm. Allt som jag inte fick, som inte blev mitt. 

Bara för att jag blev en trasa. För ni vet väl att man är färdig vid 27? Då kan man aldrig bli något mer, aldrig mer än en trasa. 

Fyra glas igår. Tre glas idag. Hittills. Men har gått & lagt mig, så förhoppningsvis somnar jag innan jag håller på att dö efter mer alkohol. 

Orkar inte med alkohol längre. Vänta, sa fel igen. Orkar inte med att försöka att inte dricka alkohol längre. Vill inte hejda mig mer. Hålla tillbaka, hälla tillbaka. Vill inte mer. Vill dricka. 

Jag har ångest. Godnatt.


Kom igen

Gårdagen blev lite förvirrad matmässigt. Hade ingen riktig plan, bestämde saker eftersom. Hittade en godis & ba "aja, äter upp den så har jag inget hemma", haha... Sen velade jag vid middagen "skulle jag bara köra shakes idag? Åt ju en godis?", åt tre rostade mackor med kokosfett & tomat på. Drack fyra glas vin & åt lite chips. Slutade på under 1500 kcal i alla fall. 

Så i slutet av dagen bestämde jag att jag gör precis som förra veckan - under 1500 på måndagen, under 1250 på tisdagen & så under 1000 onsdag & torsdag. 

Idag tänker jag shakes + att jag får smaka om jag bakar något. Eller, jag får äta hur mycket jag vill, så länge jag inte passerar kcal-gränsen. Har nästan en liter vin & några öl, som jag inte orkar tänka på nu. Tar det sen. 

Nu borde jag gå & duscha, men det känns så drygt. Ska först ta resten av tjacket jag la upp för ett tag sedan. Dricka lite mer kaffe. Är så seg. Kom igeeen dååå!!


Kompis

Min kompis beter sig konstigt. Det är jobbigt & gör mig nojig & ledsen, varvat med arg & irriterad. Hon säger att det inte är något, men haaallååå!! Det märks ganska tydligt att det är NÅGONTING när hon från att höra av sig flera gånger om dagen, inte ens svarar på det jag skriver? När jag tänker på det så, det är då jag ba blir less & irriterad & fuck you. 

Men jag tänker inte så långt varje gång, utan jag hamnar i funderingar över vad jag har gjort för fel, vad som ÄR fel med mig. Hur skulle jag ha gjort istället? Hur skulle jag ha VARIT istället? 

& sedan vidare till "jag är sämst"-tankarna. För detta, hennes beteende just nu, bekräftar mina värdelöshetskänslor/tankar som jag har om mig själv. Jag är inte värd att umgås med, inte tillräckligt intressant, jag har inget att komma med, det jag säger är inte värt att lyssna på, osv. Som tur är gräver jag inte ner mig i det totalt, kommer på mig själv då & då & kan bryta det, åtminstone ett tag. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Finns väl inte så mycket att göra, det ligger liksom hos henne, störigt nog. Jag tänker inte klänga i alla fall. Men jag önskar att hon ba kunde ge sig & berätta vad grejen är, för det är sjukt frustrerande & psykande att få höra "nä men, det är ingenting", de korta stunderna jag hör av henne. Tänk om det är något helt uppenbart, som jag helt missat?? Orkar inte. 

Hejdå Bullen.


Peppar

Helgen har väl gått bra, har inte spårat ur, peppar peppar. Har ju idag kvar också, åtminstone åtta timmar. 

Just nu är jag mätt på pannkakor. Blir nog shakes resten av dagen, uppvärmning för veckan som kommer. Tänker att den får bli ungefär som förra. Shakes & mazariner, hahaha. 

Är less & deppig. Vill verkligen ur det, men jag vet inte hur jag ska tänka eller göra. Har tagit Lyrica som börjar smyga sig på i alla fall. Har en halv kvar nu, blä. Tråkigt. 

Nu ska jag ta en lina tjo & tvätta av mig, se om jag piggnar till.


Vikt 17/3

Happy! 

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,6 kg (-2,5 kg) 
BMI: 19,3


En hjälte & en förlorare

Horvin. Ja, jag dricker horvin & fittsurt äre. Vinhora. Sväljer & sväljer. 

När jag dricker utan begränsningar & oro kan vinet smaka gott. När jag låter tunga tankar hållas är det surt. Grimaserar, spottar & fräser, men det ska ner. Ner ner ner & jag ska upp upp upp. 

Jag har släppt lite på en av mina små spärrar ikväll & det enda jag vill nu är att bli påverkad, boosta Lyrican. Fucka upp mig så hårt det går. Misshandla mig inifrån, mörbulta mig så jag domnar, slappnar av, släppa typ, ba släppa. Det är så jag tänker. 

& så börjas det. Motstånd & brottningsmatch. I skallen dårå. Ska inte, får inte, borde inte, vill inte. Men åååh vad jag vill. Jag göre ba, fuck it. Men, men, men, göre inte. Men F U C K det! 

& så dricker jag ändå, varje gång. Släpper alltid taget & besegras av jag vet inte vad. Mig själv typ. Jag är en hjälte & en förlorare. Som inte kan enas. Skrik & bråk, inombords. Det slutar liksom aldrig. 

Så FUCK IT!!! Orkar inte, puss.


Lyrica & urna

Mazarinerna var jättegoda frysta!! Haha, öh... Men nu är de slut i alla fall. Är proppmätt för tillfället. Vill ha mer, kan nog äta tusen. Har bakat dem tre gånger sedan jag fick receptet för en månad sedan, hehe. Nästa gång blir det körsbär i, för andra gången. INTRESSANT VA?! 
 
& jag drack vin igår. Men bara ett glas & gårdagens intag slutade på 979 kcal, så jag är okej nöjd ändå. Somnade dock hungrig & småirriterad. 
 
Nu har jag 321 kcal kvar idag, vilket är 2,8 shakes, vilket borde gå bra. En om några timmar, en kanske vid sju eller något & så en skvätt innan läggdags. 
 
Tog Lyrica för snart två timmar sedan & en lina tjack för någon timme sedan. Har varit sjukt rastlös hittills idag. Försökt dämpa med småplock & städning, men det snurrar på i skallen & kroppen ändå. Nu börjar jag känna av Lyrican i alla fall, så det snurrar på ett bättre sätt. Har bara två kvar & tror inte kranen är aktuell längre, buuu. 
 
Ska nog köpa en urna till min katt (vars aska har stått i en papperspåse i bokhyllan i typ...2-3 år?) idag. Vill ha henne i något fint. Kan kanske visa vad det blev sedan. Mjau.

Vill gå nu

Väntar på min kille som måste dra ut på att gå & handla huuur lääänge sooom heeelst, wöööhhh. Jag har verkligen INGET att göra. Plus att jag ska ta Xanor när vi drar, så jag vill gå NU!! Haha. Kanske tar en halv Imo också, för det är ju kul. Fast kanske roligare att ha något att ta sedan också. Ja. 

Fryste in fyra mazariner & de jag lämnade framme är uppätna. Vet inte vad det innebär, men så är det i alla fall. Har kvar kcal så jag kan dricka tre shakes till idag, vilket nog blir bra. Då hamnar jag strax under 1000 kcal. 

Men är sååå sugen på att köpa & dricka vin!! Hur ska jag motstå bolaget när vi handlar? Vet inte om min kille ska dit, men om jag går in där kommer jag köpa känns det som. Då måste jag ta bort en shake för varje glas vin. 

Men det är främst att jag druckit sjukt mycket senaste veckorna som känns dåligt. Tror att det handlar om större & större mängder för varje gång jag skriver det, att jag "druckit sjukt mycket senaste tiden". För ett par veckor sedan var jag uppe i över 40 glas på en vecka... 

Ska försöka. Hejdå.


Kort uppdatering

Högst 1250 kcal idag alltså. Det gick bra, hamnade på 1249, haha... Snyggt att 914 av dem var mazariner & 109 av dem en öl som jag hade glömt bort. Heh. Men NU har jag ingen alkohol kvar i alla fall!! Dock sju mazariner. Funderar på om det kan vara smart att stoppa åtminstone några av dem i frysen. Fast jag lär väl undersöka & upptäcka att de går att äta frysta, kollar typ alltid det, hahaha! Hur tjockt är inte det? 


Siffror

Gick okej igår. Dock åt jag upp alla bars, ehe. Sedan blev det öl på kvällen, vilket väl var onödigt, men nu har jag i alla fall slut alkohol hemma. Tänkte försöka att inte handla något mer sådant före fredag. Skänk mig en tanke var morgon. Eller var timme typ... 
 
Hamnade på 1393 kcal igår pga ölen, men jag hade bestämt högst 1500. Det var första dagen under 2000 kcal sedan 27/2!!!!!!!!!! Helt sjukt. Så jag är ändå nöjd. Idag kör jag högst 1250 & sedan högst 1000 kcal imorgon & på torsdag. Helgen har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra med. Funderar på under 1000 i mat, sedan alkohol...jaaa, någonting. & på söndag är det back to under 1000 kcal.
 
Hahaha, jag är ju skum. Kan inte bestämma ba "nu kör jag shakes i två veckor!". Jag gör det invecklat & med utrymme för specialgrejer. Som idag ska jag baka, för att jag vill det, så jag tillåter mig en eller två mazariner, så länge jag ligger under dagens bestämda kcal liksom. Aja, så länge det fungerar. Hoppas det!!! 
 
Nu ska jag baka :) :) :)

TopFormulas måltidsersättning

Idag när jag vaknade (ca 11.30) hade posten redan kommit med mina måltidsersättningar!! Paketet hade de tryckt ner i brevlådan. Har alltid varit tvungen att hämta ut paket i den storleken, men idag fick jag det verkligen serverat. 
 
Så jag bara shake:ade & drack & ja...jag ville inte spy i alla fall. Men det är inga smaker jag känner något sug efter direkt. 
 
Har hunnit testa alla tre idag & godhetsordningen blir nog päron/vanilj, sedan choklad & sist jordgubb/banan. Den sista var typ äcklig. 
 
Diet barsen var konstiga. Hårda & bastanta, vilket var bra för mättnaden, men var less efter typ en halv. De smakade ganska lika varandra, men karamell var bäst om jag måste välja. 
 
Jag märker att jag låter rätt skeptisk fortfarande, men jag tänker att man måste köra ett tag för att se om det håller längre än ett smakprov liksom. 
 
Ja, där fick ni en ofrivillig "recension"...

Något måste det

Ser faktiskt fram emot veckan som kommer. Har inget särskilt planerat, mer än att vända på klacken åt mina dåliga vanor (överflöd av mat, alldeles för mycket alkohol & för lite rörelse) jag dragit på mig i smyg senaste tiden & glida vidare åt ett mer tillfredsställande håll när det kommer till vikten & maten. 

Idag har jag ätit en massa skit, godis, chips, glass, mackor, chokladbollar m.m. Men jag känner mig mätt på det nu, spymätt. Nu är det annat som gäller. Måste fokusera, tänka framåt & inte fastna i gammskit. 

Asså, nu låter det kanske som att jag ska skriva ett eget, hälsosamt matschema, skaffa PT samt livscoach & börja köra yoga, för att sedan göra *goda sallader* & *smoothies* till frukost/lunch/middag, men asså hahaha, nej. Kommer fortfarande i mångt & mycket leva vidare i min dekadenta livsstil, hehe. 

Måste verkligen avsluta nu, håller på att däcka av, men jag skriver mer sedan. HOPPAS på att måltidsersättningen kommer imorgon!! 


Trasig våg & fuck

Orkar inte känna mig såhär. Vill inte väga såhär mycket. Orkar inte må dåligt över detta. Fuck. 

Min matvåg har gått sönder!! I fredags!! Skiiiiit, ja. Ska köpa en ny imorgon i alla fall. 

Den här helgen blev helt utan räknande, höll inte ens koll på hur mycket alkohol jag drack, vilket ger mig ÅNGEST. 

Samtidigt är jag lite sugen på att testa utan matvåg i någon vecka, se vad som händer. Hoppas måltidsersättningen jag beställde kommer imorgon!! Då kör jag nog shakes minst från imorgon-fredag, så får middagen vara det första målet då. Om jag inte fortsätter med shakes under helgen vill säga. 

Har varit vaken typ hela helgen, sovit fem av 56 timmar, så är småsliten. Vill så gärna fram med alkon nu, men jag har druckit helt galet mycket den här veckan. Minns inte när det blev såhär mycket senast. Säkert över 40 öl... 

Men äh, kanske dricker lite idag & så nya tag imorgon. Fast det är ju bättre att börja idag... Mäh.


Vikt 10/3

Längd: 177 cm 
Vikt: 63,1 kg (-1 kg) 
BMI: 20,1


Spräckta skallar & total kollaps

Jaha men wooooopsie pooooopsie dååååå. Råkade bli festligheter såhär på en vanlig, muppig torsdag. Två kompisar är här, dricker öl & berättar historier typ. Eller asså, jag har inga historier. Kan inte berätta i alla fall. Så jag lyssnar. Spräckta skallar & total kollaps. 

Jag har inte bajsat på ett tag. Haha. När jag försöker kommer det typ en-tre pruttar, kanske en minipyttebajsplutt. Men har inte ont i magen eller känner mig konstig på nå vis. Jaja, får väl se vad som händer. 

Känner mig sjukt ful & tjock här i soffan. Försöker motverka det med kläder. Har på mig svart bh & mörklila genomskinligt spetslinne, magen syns & det smiter åt. När jag kollar i spegeln ser jag spegelbilden på två olika sätt, minst då. Det ena är "Äckeltjockishoräckelgå&läggdigdusugerärvärdelösfuckyou" & det andra är "Amen, ändå nice outfit!". Sen vet man aldrig när man kan vänta sig det ena eller det andra. Försöker bara luta åt det positiva. Inte alltid superlätt..........


Kcal mars

Tänkte visa mitt intag hittills den är månaden :D :D :D :D :D 
 
1/3 1979 kcal + hemmapizza & några godisar 
2/3 1991 kcal + indisk buffé + några godisar 
3/3 1991 kcal + fika hos mormor 
4/3 519 kcal + massa bullar + massa öl 
5/3 3205 kcal 
6/3 2454 kcal 
7/3 571 kcal + bjuden på lunch + fika mormor 
8/3 3263 kcal

Lyricum

Beställde måltidsersättning i natt, i smakerna choklad, päron/vanilj & jordgubb/banan. 1,5 kg pulver, hahaha. Plus tre olika bars i smakerna apelsin/choklad, kokos & karamell. Allt för 150 kronor. Har aldrig testat bars faktiskt. Får väl se hur det smakar alltihop, har inte så höga förväntningar, men känns bra att ha hemma ändå. 

Tog Lyrica för snart 1,5 timme sedan, men känner inte så mycket. Ska ta 300 mg till & se vad som händer. Om inte annat tar jag väl ännu mer. Har blivit en del Lyrica senaste tiden. Gillar känslan. Dock pratar jag som ett cp, kan knappt skriva, får ryckningar i kroppen & dålig balans när jag tar lagom mycket, hehe. 

Känner mig sjukt trött & matt, vet inte vad jag ska göra. Vill spela tv-spel, men orkar typ inte. Ska nog testa i alla fall. Men först Lyrre.


This mess we're in

Raderade nyss ett påbörjat inlägg som hade kunnat bli riktigt bra, men det blev rörigt & jag är inte rätt i skallen för att knåpa ihop det till något värt just nu. Det handlade om hur dålig jag är på att veta när jag ska känna vad & hur man känner rätt & vilket agerande/vilken reaktion som är rimlig. En annan dag kanske. 

Har varit asledsen ikväll. Hade en intensiv, utmattande, men ändå bra dag. Sen kom jag hem & allt blev skevt. Jag & min kille hamnade i obalans & det slutade med ett litet bråk, vilket ledde till att jag fick ett rätt samlat (tror jag, heh?) miniutbrott. 

Jag har så svårt med känsloreglering ibland. Jag är så upp & ner & hit & dit. Dels kan jag snap:a totalt & bli råarg eller jätteledsen & ibland mitt i det göra lite vad som faller mig in, typ ha sönder saker (för några år sedan hade jag även sönder människor, men med åldern (& att inte dricka en 7:a vodka om dagen) kommer visdom, heh) & skrika. 

Men jag kan även göra lite tvärt om. T.ex. bli ledsen, men då på en gång tvivla på om det är rätt känsla. & har jag rätt att känna såhär? Är det rimligt, logiskt, befogat? Gör jag fel/bort mig om jag reagerar &/eller agerar på känslan jag känner nu? Så håller jag den inom mig & andra känslor hinner födas, t.ex. ilska. Men samma där - är detta rätt? Är det en känsla värd att bekräfta, är den så sann, är den RIMLIG? 

Så håller det på så, tills det bara inte håller & allt kommer ut klumpigt & fel & jag förmodligen ser ut/låter som en pajas, där jag sitter & inte vet vad som händer eller vad jag säger riktigt, mer än att det inte är särskilt konstruktivt. 

& jag kan lova att vilken idiot som helst känns smartare än en själv när man är i en himla teater, typ i underlandet, fast i skallen på sig själv, när man försöker få saker att verka rimliga & det bara inte går & dessutom försöker övertyga någon annan, haha... 

Ok, jag spårade där i slutet, har tagit Imovane, Xanor & druckit vin. Men någon kanske fattade något av this mess? Hehe. 


Hjälp!! Måltidsersättning, hjälp!!

Är ensam ikväll, just nu i alla fall. Min kille drog till en kompis, men jag kände mer för att vara själv än med folk, så kvar blev jag. Får väl se vad som händer sen. 

Har spelat gitarr & druckit rödvin under kvällen. Nu spelar jag Call of Duty & dricker rödvin, hehe. Äter lite chips, trots veckans matmässiga totalfails. 

Småfunderar på att beställa hem måltidsersättning att ha vid sådana här tillfällen, när jag bara vill bajsa ut allt & inte fylla på med mat förrän det känns okej i kroppen/magen, när jag känner mig tömd & osvullen igen. Det bästa skulle såklart vara att köra hemmagjorda smoothies, men då krävs vissa ansträngningar, jämfört med att blanda pulver i vatten, hehe. Kan vara bra att ha helt enkelt. 

Meeeeen, vad ska man köpa för något?? Har NOLL koll!! Vilken sort, vilket märke, vilken smak, vilken öööh...form?? Om någon har tips, snääääälla tipsa mig!! Någon som läser den här bloggen måste ha någon erfarenhet!? 

Nu ska jag förse mig med mer alkohol & spela vidare. 

Pusselipuss!


Vikt 3/3

Senaste veckan... Har spårat ur matmässigt. Igår nådde det typ peaken, hoppas jag. Överåt kanelbullar MED MERA, Så idag känner jag mig jättepluffsig & vätskefylld. Min förlovningsring sitter åt... Så ja, hurra vilken härlig viktuppdatering. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 64,1 kg (+3,4 kg) 
BMI: 20,5

RSS 2.0