Ser nästan

Shit, är så borta på Imo, ser knappt vad jag skriver... 

Mår inte så bra, jätteledsen av nån anledning. 

Nä, hörrni, det här var för komplicerat, återkommer när dimman lättar, haha...


Ibland dör man, ibland lever man

Haft kul hela kvällen, sällskap av min bästis. Eller aaa, bästis, vad är det? Hon säger att jag är bäst, hennes favorit, bla-fucking-ha. Tror inte på det. Asså, inte för att jag känner mig sämst eller något, men kom igen, ofta man är den bästa? Finns ju alltid någon bättre. Man blir aldrig bäst, sorry kids. Du är alltid sämre än någon annan, ok? :) :) :) 

Men jahaaa, varför är jag negativ? VENEEEEE!! Orkar inte ha ett svar. Ligger ba i en sur gryta av självförakt, puttrar på i en lagom takt för självplågeri & egenäckel. Jante jante jante. Ät upp dig själv, spy på mina bröst & slicka upp det igen, åh så sexigt, himla kukäckelskitmongoröv. 

Kan inte någon ba komma till mig & ba "får jag va med dig? Jag vill va med dig" NUUU?? Asså, inte sexuellt, usch, ba va & va snäll. Känner mig så ensam & värdelös & ingenting att det inte är sant. 

Det är nu, det är nuuu, nu jag har alkoholen, gunga mig, va med mig, gör mig synlig & osynlig, lämna mig inte, för tack, hahaaa, jag har dig, du kan inte dra, ha ha ha, för det är jag som styr. Du. Har. Inte. En. Chans. Horöl. Rör vid min hals, PASSERA, ok, men det är jag som har kniven. HAH. 

Aja, skitsamma. 

Vi pratar om vem av oss som kommer dö härnäst. Vi i vårat gäng. Det kommer på tal & folk klurar & det diskuteras. Öppet & i smyg. Det börjar vara inte så konstigt att någon droppar av. & det är så konstigt & inte ändå. Tror inte jag är superhögt på listan direkt, men kanske jag borde vara det? 

Jag får impulser, som skrämmer mig & som lugnar mig. Det gör mig trygg att jag ligger i en "högriskgrupp" för självmord. Asså, jag vet inte varför, men det är skönt att känna närhet till att slippa ALLT. Jovisst, ALLA är svinnära det, det är bara å släppa taget, men att tänka på det, vara medveten om det & veta exakt var utvägarna finns, det ger mig frid. Röv. Röööööööv. 

Puss hej.


Kom till meeej

Sitter i soffan & dricker öl. Ovanligt. 

Det hele började vid 17-tiden då jag & min kille samlades vid vattnet för att dricka en öl i solen dårå, drack två istället dårå, kom hem & knäckte en till DÅRÅ & nu sitter jag med en fjärde, en stor den här gången, & håller ivrigt koll på mina auktioner på Tradera. 

Berättade ju att jag har lagt upp lite kläder å smycken å skit på Tradera. Fått ihop nästan 500 spänn på ca en vecka & det är ju inte så dumt ändå! Det är en hel del öl förstår ni, heh heh. Nä men, det är rätt kul att pyssla med när det faktiskt rör sig i pengapungen. Sen att jag själv budar hem grejer för mycket mer än jag drar in är en annan historia, tihi. Asså, jag är sämst med pengar. Lever upp mitt sparkonto, osv. Rännstenen here I come, osv. 

Åh, önskar jag kunde ringa hit er, alla som kan festa & leva rövare på mitt sätt, så kunde vi göra det nu!! Har XTC & allt!! Är ändå på sådant humör. Tänk vad kuuuuul!! Wöwöwö. 


Belastningsregistret

Har inte druckit så mycket ikväll, för att vara ca två på natten i alla fall. Höll mig till typ 23 (!!) eller något. Men jag är full ändå, för när jag väl började dricka så drack jag snabbt. Jag är ju inte helt dum i huvudet, vet hur det funkar jööö!! 

Begärde ut mitt belastningsregister för någon vecka sedan, för att se vad andra kan se helt enkelt. Hade hoppats att allt skulle vara struket vid det här laget, drygt fem år efter att jag blev dömd, men nej. Det ligger fortfarande där & skaver. Vet inte om det är tio år som gäller eller vad? Är det någon som har en enda aning, plz tell me. Det handlar om misshandel av normalgraden, skadegörelse & våldsamt motstånd. 

Har sovit alldeles för lite & inte ätit ordentligt senaste dygnen. Älskar tjack <3 Även om det ibland ger mig ångest & noja, så finns det så mycket bra med det också. Mmm... 

Gjorde naffing igår, gör naffing idag. Så jag ska nog ta mitt vinglas & glida till sängen nu. Tog Imovane för nån timme sedan, som jag fortfarande är påverkad av. Jamen, så bra!! 

Puss puss!


Vikt 21/7

Längd: 177 cm 

Vikt: 62,6 kg (-2,3 kg) 
BMI: 20


Nya följare, öla i kör & sälja

Häromdagen fick jag helt plötsligt sju nya följare på Bloglovin?? Asså, välkomna & så, men vad hände?? Vart kom ni ifrån?? Roligt, men skumt, måste ju va nån bugg typ, känns det som, öööh... Aja. 

En kompis är här & dricker öl, samtidigt som mig & min kille, vi gör det tillsammans alltså. & tjackar, köpte två gubbar, mums. Fick en shot whiskey tidigare, när jag möblerade om i skafferiet, som satte sig gött i hjärncellen, helt utslagen blev den, dog typ. Men nu har jag bara två öl kvar, en 50 & en 33. Plus typ nåt glas vin. Wööö. Okej, det är inte så lite egentligen, med tanke på vad klockan är, samt att jag hunnit dricka en del. Men aaa, blir typ alltid stressad när jag inte har minst...sex öl hemma, hahahahööö. 

Har lagt upp stuff på Tradera & Shpock senaste dagarna. Sålde lite på Tradera för typ 10 år sedan (asså, hjelp, TIO?? Har jag varit myndig så länge??), men tyckte det var rätt drygt. Mycket jobb för småpengar. Men nu kör jag igen. Har fått bud på totalt 50 spänn åtminstone, inte ingenting, haha... 10 toscabullar på Konsum, hallå?! 

Aja, orkar inte skriva nå mer, nu fåre va nog! Bye.


Aldrig nykter

Varje måndag blir det ny vecka, det som känns så skönt på söndagen, då kan jag BLI DUKTIG & vara lite nykter!! Så blir det kväll & ba "mhmmm...ett glas vin kanske..." & så ba är jag inte alls nykter. Istället häller jag i mig fyra öl. 

Ser det inte som att veckan är förstörd eller nåt, men sen dricker jag idag igen, på en tisdag. Happ. Så himla dålig. "Men bara lite, men bara ett glas till, men BARA IDAG". Jag är serri förlorad till ett land där det går att finna alkohol i allt. 

Oavsett aktivitet, omständighet eller sinnesstämning så går det att rättfärdiga & peta in lite alkohol i kompotten. & det är typ ALDRIG någon som bangar heller? Fast jag har ju format mitt eget umgänge också, är med de som gillar samma saker som mig, till exempel supa & knarka. Inga konstigheter egentligen. 

Ikväll är det vino som gäller. Har nyss sköljt ner en halv Imovane med ett glas. Imorgon går det säkert bättre *håller tummar & tår*, eh.


Rätt trött

Är så trött till & från. Sovit någon timme den här helgen. Nu ligger jag i soffan & noddar av då & då, men vaknar på en gång av att det känns lite som att jag får en stöt typ? Helt snurrig i skallen. 

Den här dagen har känts så sjuuukt lång!! Har fått lite pyssel gjort, men mest legat i soffan å väntat å väntat å väntat på kvällens intåg. Nu är den här, men jag orkar typ inte lägga mig, haha. Känns jobbigt av någon anledning. Just det, jag har inte legat i sängen sedan tisdag natt, tror jag det är. Har ju bott i soffan & senaste dagarna har jag varit vaken & festat. Det blir kanske bra ändå, med sängen & det. Nu är ju min karl hemma också. 

Jaha. Druckit cp-mycket den här veckan, som vanligt. Uppemot 40 öl är det nog. Öppnade en nyss också, sista innan nya tag typ. Eller näst sista. ELLER NÅT. Nä men, ska lämna prover om ett par-tre veckor, så jag måste skärpa mig redan nu. Har ju gått jättebra tidigare :) :) :) 

Nu började jag tokgäspa. Kanske ska unna mig en flisa Imovane & äta lite glass? Det går åt ett ok håll med maten just nu btw. Kanske kan skippa glassen, va dukti inför er va? Den som lever får se.


Hormänniskor

Ok, hej, råkade byta en 33:a öl mot några halsningar rom, dvs. är spritfull, men woops. Så himla klok & redig & fuck it. Ni vet den "rena fyllan", hahaha. 

Kul att jag ba "måste blogga!!" pga är tantfull & måste *skvallra* 

Kukäckel till kompis jag har. Hon beter sig efterblivet, dissigt typ. Orka ha borderline. Hehe. Nä men, jo. Äh. Hon beter sig konstigt helt enkelt & jag fattar nada & håller på att gå sönder, samtidigt som jag sitter med popcornpåsen & ba smaskar, vill veta vad grejen är. Skulle kunna försöka förklara, men det skulle bli minst två inlägg & vem pallar det? Du? Jag? Kanske. Men hanhondendet gör det inte. Inte hen heller. 

Så skitsamma. 

Väntar på att få veta om det blir nå himla tjack ikväll. Hormänniskor. 

HORMÄNNISKOR. 

Kanske hör av mig sen. Ps. Kuk. Ds.


Gräsänka

Kan inte sooovaaa!! Tog väldigt bra tjo i natt & nu ligger jag här & stirrar, gjort det i timmar. Funderar på att knapra på min nöd-Imovane. Blev hungrig nu också. Har inte ätit något sedan middagen igår & knappt något innan det, vilket är BRA, eftersom jag vägde tusen kg på morgonen igår. Fetto. 

Har varit ensam hemma i några dagar, vilket har varit konstigt, skönt & jobbigt. Att det är så tyst & lugnt hela tiden & skumt att det aldrig är någon som kommer hem liksom. Tycker det är väldigt jobbigt att sova själv, men nu flyttade jag ut kuddar & täcke till vardagsrummet, byggde ett litet bo i soffan & då gick det bättre, som att jag aldrig gått & lagt mig riktigt. 

Det har varit skönt att kunna göra lite vad som helst lite när som helst. Spela gitarr t.ex. Det gör jag i princip bara när jag är ensam. 

Meeen jag har svinat med mat & dryck. Usch. Torsdagen var helt sinnessjuk, vet inte hur många kcal jag fick i mig. Åt åt åt, samt drack minst 10 öl, på riktigt. Såg gravid ut. 

Idag kommer filuren hem i alla fall & jag längtar!!


Vikt 14/7

Längd: 177 cm 
Vikt: 64,9 kg (+2,1 kg) 
BMI: 20,7

Vikt 7/7

Längd: 177 cm 

Vikt: 62,8 kg (-0,9 kg) 
BMI: 20


Velar sönder

Kan inte bestämma huruvida jag ska dricka upp det sista av den sista starkölen jag har kvar & sedan gå & lägga mig eller ta mig till Statoil & köpa folköl eller gå till ICA lite längre bort & köpa folköl & en växt eller bara köpa något gott istället för alkohol. Har druckit ett glas vin & 33 cl starköl + påbörjat en 50 cl ikväll & jag kan liksom inte ba sitta & nyktra till tills det är dags för sänggång!? För det känns för tidigt att lägga mig nu. Faaack. 

Typ varje kväll tänker jag "men imorrn kanske jag ska köra shakes?" & så blir det aldrig så. Hade kunnat lova här att jag kör endast på det imorgon, men jag ska bli bjuden på mat. Men kan lova att jag bortsett från det bara dricker shakes, inget annat!! Nu gäller det. Ska göra en nu & ställa i kylen över natten, så blir det inget velande eller så imorgon när jag kliver upp. Det blir nog bra. 

Måste bestämma mig snart om jag ska på ICA, de stänger 23. Statoil stänger 00. Sängen kan jag lägga mig i närsomhelst, duuuh...


Alkiskompis & blommor i nattmössan

Känns som att jag ALLTID är full & på "kukmongoäckelkukmuppslida"-humör när jag får bloggskrivarryck, helt bitter & efterbliven. Aja, det är väl sådan jag är då - muppslidig, sur alkoholist. Alkoholistfitta. 

Älskar könsord. Typ enda kraftuttrycken jag använder, hahaha. Nästan. Aldrig "jävlar!!", "fan!!" & "helvete!!". Bara vulvor, manslemmar & pökerier här. & hora, äckel, mongo, mupp, retard, osv. Har ni tänkt på det? Nähä, men tänk på det nästa gång då!? GULLUNGAR!! Hehe. 

Dricker öl, vin, käkar Imo, lyssnar på gammelmusik, 60/70-tal, spelar CoD Zombies, spyr galla & har tråkigt. Tror jag ska plantera lite blommor när jag skrivit klart det här. 

Har *hittat tillbaka* till en kompis som jag gick på krogen & drack öl med en hel del när vi var typ 20-21-22. Vi gick ut på vardagarna & helgerna & drack öl på de sunkigare ställena i stan. Rätt alkat egentligen, men det är ju ok i den åldern, efter 25 börjar det vara lite smutsigt & pinsamt. Eller äh, vad vet jag, FINNS VÄL INGET FACIT, men ni fattar. Hon dricker fortfarande på samma sätt, typ groggar i soffan på en måndag, starköl onsdag, folle torsdag, tvådagarshelg, kanske vila söndag, osv. Haha, nä men...kanske inte riktigt så, eller typ jo. Aja, jag blir lite glad å varm i magen & vill va kompis med henne. Så himla fint att vi är det då :) :) :) 

Nu ska jag hälla upp mer vin, ta Imovane, låta den gosa till sig & sen plantera en blomma i nattmössan. 

Puss å love.


Vikt 30/6

Längd: 177 cm 

Vikt: 63,7 kg (-0,1) 
BMI: 20,3


RSS 2.0