Trasigt

Är helt förvirrad, vet inte vad jag ska tänka eller känna. Allt blev helt vrickat igår kväll & i natt. 
 
I typ 10 år har min kille varit min trygghet. Hos honom har jag hittat lugn & fått en känsla av att jag är säker, när det känts som att allt ska gå sönder. Jag har ALDRIG känt mig rädd för honom. 
 
Genom åren har det hänt flera gånger att jag flippat under bråk i fyllan. Kastat saker, haft sönder saker, skadat mig själv, slagits. Han har typ smällt igen några dörrar & vält ut någon ölburk i jämförelse. Men igår var det som att han hatade mig. 
 
Det började med att han kastade en vattenflaska efter mig när jag gick ut ur rummet, efter att han sagt att han inte orkade med att jag är så stressad, att han ville ha en avslappnad fredag. Senare när vi satt i soffan & bråkade så la han sig över mig & tryckte ner mig när han blev arg. Slog i luften mot mitt ansikte med en gräddsifon. Han uttryckte sig konstigt & det var som att han försökte hetsa fram reaktioner från mig. Jag blev frustrerad & tog ett trasigt glas & rev det mot min underarm, bl.a. Alltså, allt var helt knäppt, nästan surrealistiskt. Kände inte igen honom & det var sjukt skrämmande. 
 
Sov på soffan & har legat kvar här hela dagen. Han däckade i sovrummet & har hållt sig där idag. Så vi har inte pratat något. Jag städade upp innan jag somnade i alla fall. Hade nog varit ännu jobbigare att vakna annars. 
 
Känns som att världen är helt upp & ner, allt är trasigt & jag har ingenstans att vända mig.

Vikt 29/3

Längd: 177 cm 
Vikt: 69,2 kg (-0,2 kg) 
BMI: 22,1

Ett tjackfettos dekadenta fyllebekännelser

Hej. 
 
Vet inte hur många gånger jag har påbörjat ett inlägg här, men sen typ fått ångest över det jag skrivit & raderat det. Eller däckat ifrån det, sen dagen efter går det liksom inte att fortsätta på det man skrev igår för att man är i ett helt annat mode. Lite som ett fyllesms, ofta man avslutar & skickar det dagen efter om man hittar ett halvskrivet när man vaknar, haha?
 
Den här bloggen är typ en skräpkorg för mitt fyllebabbel. Visdomar på högsta nivå. Ett tjackfettos dekadenta fyllebekännelser borde bloggen heta. Serri... 
 
Jag ba super & tar Lyrica & äter & blir fet & ful & hjärndöd.
 
Dricker motsvarande 5-6 liter vin i veckan, eh. Varit nykter EN dag den här månaden & idag är det den 27:e. Vet inte vad jag håller på med riktigt, om det är fel eller om det bara är så jag är, haha? Men det känns inte så jättebra i alla fall. Det känns dåligt. Jag skäms. För det hjälper ju inte ens?

Vikt 22/3

Alltså, jag dör. Farväl. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 69,4 kg (+1,2 kg) 
BMI: 22,2

Vikt 15/3

Längd: 177 cm 
Vikt: 68,2 kg (+/- ? kg) 
BMI: 21,8

Vikt 8/3

Glömde väga mig, blöööh. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: ? kg (+/- ? kg) 
BMI: ?

Vikt 1/3

Längd: 177 cm 
Vikt: 68,3 kg (+0,5 kg) 
BMI: 21,8

RSS 2.0