Femdagarshelg

Förra helgen blev sjukt utdragen, tror den avslutades i tisdags eller något. 

På fredagen blev det något slags häng i soffan här hemma. Hade tänkt *ta det lite lugnt*, eftersom jag var bjuden på fest på lördagen, men självklart höll inte den planen. Blev uppe hela natten med alkohol & tjack. 

Lyckades aldrig sova/vila före det var dags att glida vidare på lördag eftermiddag. Så jag fick hämtning av min kompis & vi åkte hem till henne & chillade & gjorde oss klara för kvällen, för att sedan åka ut en bit utanför stan, där det var kalas. 

Kände ingen av dem som var där & man skulle kunna säga att vi festar på olika vis... Det var för hög volym för att kunna prata/bekanta oss med varandra, de var allmänt tjejiga, skrek & dansade & ja...lite så. 

Efter några timmar fixade det sig så vi fick hämtning in till stan i alla fall, så vi drog hem till en kille där det var fullt med folk. Hängde där ett tag & hade trevligt tills min kompis kompis bröt ihop på fyllan. Då blev det raka vägen hem till min kompis, trösta & planera & sedan vidare till en kompis till oss. 

Väl där lugnade den upprörda tjejen ner sig. Då plockades det fram MDMA & dyrbubbel & resten av natten är ba en röra av roligt flams, dans & trams. 

När vi vaknade på söndagen, efter några timmars sömn, så började jag & min kompis dricka igen på en gång & deeet, deeet var länge sen jag gjorde så. Men vi hade mysigt hela dagen & kvällen, sen sov hon över här. 

När vi vaknade på måndag morgon plockade jag fram MDMA åt oss, som vi körde under dagen. Min kille kom hem från jobbet efter lunch & senare joinade ännu en kompis. Vi umgicks tills nån gång på kvällen då jag blev helt slut & kände mig helt elektrisk (?) i kroppen. Då åkte våra kompisar hem till en av dem istället, över natten. 

För mitt på dagen i tisdags dök de upp igen, lite lagom påverkade efter en natt med opiumte, för att vi skulle baka scones & dricka afternoon tea, hahaha. Sen klädde vi ut oss en massa & tog störda bilder. Det ägde verkligen. 

Ja, det var förra helgen det. Vet inte hur kul läsning det här blev för er men aja, haha...


Vikt 27/1

Bra jobbat, ballonger & konfetti. Fetti. Fetto. Fett. Fet. 

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,2 kg (+1,6 kg) 
BMI: 19,2


Vikt 20/1

Längd: 177 cm 
Vikt: 58,6 kg (-1,5 kg)  
BMI: 18,7

Jag vet inte

Det har varit kind of tyst här, jo. Det är så att jag har blivit sjuk. Jag har fått AIDS. 

Nä, det har jag inte. Jag har bara mått väldigt dåligt en hel del senaste veckan. Bland annat har jag & min kille bråkat. Inte ba om disken liksom, utan om större grejer, som jag knappt kan sätta fingret på vad de är. 

Om jag ska uttrycka mig lite fult & hur jag ser det så är allt "mitt fel" i alla fall. I den meningen att det är jag som ställer till det, det är jag som inte kan bete mig, det är jag som skapar oro & det är jag som sitter på osäkerheten som skapar osäkerhet. 

Det är jag som blir för full, jag som tar droger på fel sätt, jag som tappar kontrollen & är elak & korkad & utan vett & det är jag som inte minns ett skit dagen efter. Det enda jag har kvar då är ånger, skuld, skam, självhat, kanske några blåmärken & kanske ett gäng bilder, som små värdelösa, äckliga pusselbitar från kvällen, natten, morgonen, dagen... 

Min kille frågar "varför?" & jag svarar "jag vet inte". 

& jag hatar det svaret, det känns fegt & nonchalant, men jag vet faktiskt inte. Vet inte exakt vad det är i min skalle som pushar mig över gränserna. Vad det är som gör att jag, när jag blir tillräckligt full/påverkad/borta, tycker att jag kan släppa allt & ba rusa mot stupet typ. Jag vill inte ha det så. 

Jag vet att jag måste ta tag i hur jag dricker, igen. Vet att jag måste knarka smartare & se till att vara såpass skärpt att jag har något slags konsekvenstänk, någon slags verklighetsförankring, något slags hjärta. 

Men det hjälper ju inte i frågan "VARFÖR?".


Vikt 13/1

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,1 kg (-0,2 kg)  
BMI: 19,2

Kaos

Blev ingen fredagsvikt förra veckan eftersom ALLT blev KAOS. Orkar inte ta upp allt som hände, men det var bra mycket mer drama än jag berättar här. Ungefär såhär skrev jag till en vän; 

Började rätt normalt i torsdags, då jag & min kompis for till nån crackpundare hon nyss träffat, för att dricka & hänga. En annan kompis anslöt även när vi var där. Nån gång under natten började vi knapra Imo, sen är allt väldigt luddigt/totalt svart. 

Vet dock att vi tre som känner varandra gick hem till min kompis tidigt på morgonen, de typ halvborta & jag typ helborta. Låste in oss på hennes rum (eftersom hennes 14-åring var hemma, eeeh!!!!!) & fortsatte dricka & knapra piller & flamsa. Hon vi var hos ramlade runt i rummet, spillde & krossade vinglas. Ingen kontroll. 

Vi klädde ut oss & hade typ photoshoot i trapphuset, mitt på morgonen?! Hade även photoshoot i hennes säng. Inget minne av detta, men jag har bilder, störda bilder. Vet inte vad vi gjorde mer hos henne, men inte förrän efter lunch nån gång tog vi BILEN hem hit till min kille, som har återberättat lite. 

Tydligen hade jag & min tjejkompis bestämt att vi skulle till en annan stad & festa i ett dygn?? Hon skulle köra oss dit alltså. Min kille försökte förklara för oss att vi inte var nyktra & min kompis började ljuga ihop grejer för att vi skulle kunna dra ändå. 

Som jag har förstått det blev jag sjukt pissed på min kille för att han "höll kvar mig", sneade ur totalt, grinade & höll på, sa en massa elakt till honom & psykosade. Halvdäckade ett tag efter att han & även min tjejkompis tröstat mig. Hon & vår kompis (som typ suttit i soffan & ba suttit eller nåt, haha?) drog till honom & jag & min kille bråkade väl vidare, när han inte tröstade mig. 

Dagen efter såg jag dessutom på telefonen att jag pratade med mamma i typ 10 minuter när vi var i klä-ut-oss-stadiet & jag minns NADA. FETÅNGEST!! 

Mår så sjukt dåligt över allt & att jag var så dum mot min kille. & stackars hennes son!!! Han flydde tydligen till farmor medan vi var helt cp... Och att hon KÖRDE hit!! Gaaah, orkar inte... 

Hatar verkligen att jag var så oansvarig, taskig & sämst. 


Lura polisen

Ligger smått tjackstinn i sängen, men är inte särskilt speedad. Skulle behöva vara utan ett tag, har kört dagligen riktigt länge nu, med något uppehåll på någon dag ibland. För någon vecka sedan bombade jag liksom ett halvt gram, men kände inget märkvärdigt. Så onödigt att fortsätta ta & ta varje dag när det knappt ger någonting. 

Idag när jag gick hem från sjukhuset hände en smålustig grej. Egentligen hade jag tänkt ta en paus från Xanorn ett tag också (var ren både måndag & tisdag, hurra), men efter ett jobbigt möte tyckte jag att jag förtjänade en halva. 

En bit ifrån sjukhuset stannade jag på trottoaren nära en korsning för att rota fram min pillerburk i väskan. Hittade den & lirkade fram en X, som jag stoppade under tungan, samtidigt som jag tittade upp på bilen som precis svängde in framför mig. Det var såklart polisen, hahahaha! 

Blev först nojig, kändes som att jag hade en blinkande neonskylt på skallen som ba "KNARKARE", men när de försvunnit så fnissade jag lite smått ihjäl mig inombords. Att jag stått rakt framför dem & konsumerat dödsknark & de ba "lelle lelle lelle". Kändes lite som att jag överlistat dem? Så fuuult, tycker i alla fall det var jättekul. 

Nu måste jag sova, ska upp & leva livet imorgon nämligen. Nä men, ska planera & hitta på något med min kompis & då kan jag inte sova hela dagen juuu. 

Puss.


Awesome nyår

Hade ett awesome nyår! Eller ja, en awesome nyårshelg, vi körde typ fredag eftermiddag till söndag kväll. 

Både på fredagen & på nyårsafton var det fullsatt här i vardagsrummet. Inte jobbigt en enda stund faktiskt. Mådde väldigt bra hela helgen, trots en massa folk typ hela tiden, konstigt matintag & bara några timmars vila. 

Nyårsbuffén bestod av tjack, MDMA, Xanor & kokain. Fantastiskt gott! Hehe. & så en massa alkohol. Egentligen drack jag nog inte så mycket, om man räknar på hur många timmars aktivt festande det blev i förhållande till det jag fick i mig. Men i & med att det blev så många timmar blev det också mycket, om ni hänger määä. 

Dock tror jag min kompis blev lite besviken/less på mig. Vi var iväg från festen här hemma i ett par timmar, för att hon skulle fixa lite grejs. När hon skjutsade tillbaka en person hit så gick jag tillbaka också. 

Hon skulle komma hit när hon var klar, men dök aldrig upp & svarade inte mer den kvällen. Hon pratade med en annan tjej som var här, men inte med mig. Skrev senare att jag hoppades hon inte kände sig dissad, men inget svar. Ni fattar, silent treatment. 

Vi har hörts varje dag sedan dess, men det känns ändå lite...skumt. Ska se till att stoppa i henne Imovane & hälla i henne lite vin någon dag, så kanske det är förlåtet, hehehe. 

Aja, bortsett från det så var typ allt fäb tror jag? Bra slut på 2016 & bra början på 2017, det får man väl va happy över? 


Vikt 30/12

Längd: 177 cm 

Vikt: 60,3 kg (-0,5 kg)  
BMI: 19,2


RSS 2.0