Syrad

Voj. Är småsliten & trött. Har sovit kanske fyra timmar sedan jag klev upp i torsdags morse, för 3,5 dygn sedan. Ätit dåligt = bra, hurra! Sedan tjack, LSD, Xanor, Ritalin, Imovane, Citodon, MDMA, alkohol... Min kropp är fylld. Min hjärna vill vila, men är samtidigt rastlös, vill ha mer.

I torsdags hängde jag med en kompis. Smaskade Ritalin, Imo & drack rödvin. Hon fixade mitt hår halva kvällen. Sen blev det smink å sen ombyte & vips hade jag fått en makeover. Vi spårade ur totalt, tog helt störda bilder & Snapade med min kille & våran kompis som var hemma hos oss. Kompletta retards var vi, haha.

På fredagsmorgonen fick vi skjuts hem hit & joinade min kille & kompisen som satt & tjoade & spelade tv-spel typ.

Våra kompisar drog nån gång på eftermiddagen tror jag, men på kvällen hörde den ena av sig & ville fortsätta festa. Jag var så lam & utmattad, men samtidigt drog något i mig, ville ut & leva & sånt, så jag tvättade av mig & la nytt smink på tre sekunder & kastade mig på sista bussen ner på stan, med ölpåsen i högsta hugg!.

Min vän var sen, så jag gick & mötte en gemensam kompis till oss på krogen & halvhalsade en öl, före vi gick & träffade upp henne. Vidare till nästa krog, där jag blev bjuden på öl & shots.

Där någonstans är minnena vaga en bra bit in på natten. Det var något med en knarkaffär, en himla massa promenerande & utomhuskissning. Hittade en film på det dagen efter, eeeh.
Nästa minne jag har är att jag sitter i ena vännens kök, packad & gravt trippad på LSD. Duktigt.

Blev en lite obehaglig tripp. Bland annat ramlade jag & gjorde illa armen. Gjorde pissont & syrad som jag var kunde jag inte avgöra om den var bruten eller ej. Grät till & från & försökte förklara för de andra att "nåt är skevt i armen, på riktigt!!". Haha. Den var inte av i alla fall, men ond & lite svullen är den nu.

På morgonkvisten insåg jag att jag ju var tvungen att ta mig hem, fortfarande trippad & väldigt skör. Det var inte en särskilt angenäm bussresa genom stan... Men väl hemma däckade jag på soffan i någon timme, tills jag vaknade svinhungrig. Gjorde mat, åt & däckade om i ett par timmar.

När jag vaknade bestämdes det att vår kompis, han som min kille hängde med när jag var hos min vän i torsdags, skulle komma hit & umgås. Han hade med sig vin, whiskey & MDMA. Så hängde vi hela lördag kväll & natt fram till för en stund sedan.

Så nu ligger jag i sängen & njuter, poppat en Imo & låter kroppen vara tung & mjuk. Det sjuka är att jag inte fått några *psykoskänningar* alls, trots alla galenskaper & knappt nån sömn. Fantastiskt!! Vill typ fortsätta festa, hehe...


Vikt 28/10

Längd: 177 cm 
Vikt: 61,3 kg (+1 kg) 
BMI: 19,6

27 av 44

Sitter i soffan & fryser under en lurvig filt, som katten vägrar låta bli. Trots det proppar jag i mig chokladglass & isvatten.

Idag är en sådan dag då intaget består av socker & socker & socker. Har ätit för ca 1200 kcal idag & knappt 200 kcal är från icke sockriga livsmedel. Två mackor med kokosfett, paprika & salt på. Brödet innehåller iofs socker, menneeeh. Resten är alltså chokladglass, vaniljglass med sirap, chokladwienerbröd & vetebulle med chokladfyllning. Bra jobbat va?

Räknade nyss & insåg att jag tagit opioider 27 av de senaste 44 dagarna, dvs motsvarande ca fyra av sex veckor. Lite olika sorter dårå. Dags att chilla lite snart kanske. Har vänner/bekanta som hamnat i träsket & det vill jag INTE göra kan jag säga... Men det är ju så skönt!! Nu är jag sugen på uppåt dock. Vill bli mindre hungrig/sugen på att äta, samt spela en massa tv-spel. Kanske rita till & med.

Happ. Vet inte vad jag ska hitta på. Tänker nog dricka öl ikväll. Vill gärna bli full, men jag borde lämna prover snart. Det har gått rätt bra med drickandet senaste veckorna, drygt 20 öl/glas vin i veckan bara! Det är ju bra I guess.

Bla bla, mat, bla bla, droger, bla bla, alkohol, bla bla.


Tralala

Vad normal jag var i fredags, i senaste inlägget. Aja, haha. Blev jättepåverkad av Imovanen? Av EN blev jag helt skev? Kanske pga alla andra substanser som frodas i min kropp. Himla kul var det i alla fall.

Dagens knark blev lite tjo, samt ett gäng Tradolan, hittills. Har snart gått två timmar sedan jag tog dem & jag känner mig mest lite yr tror jag. Funderar på om jag ska ta ett par till. Är bara det där med krampanfall. Äter ju Voxra dessutom, som har det som eventuell biverkning. Inte för att jag bryr mig så jättemycket, sitter ändå bara i soffan, hahaha. Men jobbigt för min kille om jag skulle få ett.

Igår satt jag uppe & drack själv igen. Eller nä, jag hängde faktiskt med folk genom mobilen, hehe. Det måste väl räknas, om man liksom skriver aktivt till varandra, att man umgås? Det var i alla fall mysigt.

Tog Imovane också & blev sådär bäng igen. Så himla niiice! Som det var i början typ. Nu när jag har tagit så mycket annat så har jag lyckats spara lite på Imovanen, ätit färre, så toleransen har väl gått ner en aning antar jag. Plus att jag drack några öl & någon liter vin då.

Får se om jag dricker något ikväll. Borde inte blanda så mycket + har ett tidigt möte imorgon, så det är väl inte ultimat. Men har en äppleöl som är sååå goood!! 25 cl 4%-ig öl för 18,90:-. Synd att den smakar så gooottttt.


Imovane & alkohol - rekommenderas

Tog en HEL Imovane för en stund sedan. Är lite flummig, hihihi. Plus att jag tog en halv lite tidigare. Busigt! Inte ofta jag unnar mig/slösar såhär, men nu var det dags.

Knäckt en öl har jag gjort nu också, efter några Tradolan nersköljda med ett glas rött vin. VIKTIGT Å BERÄTTA ALLT SOM ÄNTRAR MIN KROPP!! Hahaha.

Min kille var tvungen att lägga sig, så jag sitter uppe själv & har inte så mycket planerat. Dricka någon öl & kaaanske pilla i mig nå piller till. Hoppas på att få chatta med diverse fina människor, men får väl se om nån har tid för määäj. Gillar att chatta så himla mycket bättre än att prata i telefon t.ex.

Jag avskyr faktiskt att *småprata* i telefon, har i alla fall väldigt svårt för det. När jag ringer, eller när det ringer, vill jag att det ska finnas ett (gärna kort) ärende som ska avslutas liksom. Inte ba "Hur har du haft det sen senast..." eller "Åh, gud! Jag måste berätta!!" & så är man liksom låst i telefonen med den personen på obestämd framtid!! Jag har INGENSTANS att ta vägen!! Dessutom kanske man inte ens har något att säga just då? Inte för att jag inte är intresserad eller så, bara det att man är LÅST!! Chatta eller hänga, that is how I do it helst.

Okej, vet inte om det där made any sense, är lite flummig, men jag tror det är lugnt, hahaha.

Nu ska jag jaga rätt på en till tablett tror jag.


Vikt 21/10

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,3 kg (-1,7 kg) 
BMI: 19,2

Från happy till prutt

Jaha, typ tre minuter efter mitt senaste happy inlägg dog min hjärna & livslust. Uttömd på serotonin efter MD:et I guess.

Åt en Risifrutti med körsbärssmak, tog ännu en Xanor & tuggade i mig två Oxy, så blev det lite bättre. Men aa, känner mig ändå sliten, behöver nog sova. Vill, men vill inte. Så jag spelar tv-spel istället & vinner...aldrig. För fucked i skallen.

Men vad gör man då? Vad gör man när man är övervaken med AT-känningar? VAD GÖR MAN?? Förutom knarkar mer alltså. Vad sysselsätter man sig med? Äre stirra ut i tomma intet, känna sig hopp- & värdelös & tänka att inget någonsin kommer bli bra eller kännas kul igen, som gäller?

Idag har jag i alla fall inga planer, vilket känns sjukt skönt. Känner mig som sagt smått döende just nu. Vet inte ens om jag behöver bolaga. Har druckit tre öl sen typ åtta igårkväll, så jag har en hel del kvar.

JAJA, INTRESSANT VA, HEJDÅ!!

PS. Fredagsvägningen blir av efter jag sovit något. DS.


Laddad med Molly

Klockan är snart sex på morgonen & jag sitter i soffan & halvtittar på när min kille spelar Call of Duty. Andra titthalvan är i mobilen - Wickr, Snapchat, sporadiskt googlande & så lite blogg nurå.

Har haft besök av en kompis inatt, som hade med sig lite gott & blandat. Tjo, MDMA & ladd. Mår skitbra just nu, i någon slags balans typ. Har för tillfället nio olika substanser i mig vilket nog är rekord för mig tror jag, haha.

Har i alla fall haft en supermysig kväll & natt. Hade gärna fått finnas ett par doser MD till dock, blev en kortare tripp än jag är van vid. Men då har jag varit riktigt bortskämd under sommaren i & för sig. Det bara regnade kristaller då. Fick dem bokstavligen kastade på mig typ, hehe. Gud, vad jag kommer romantisera det, MD-sommaren. Riktigt riktigt fin var den.

Nu vet jag inte vaaad jag ska hitta på. Vägrar gå & lägga mig, mår för bra just nu, måste suga det sista ur den här natten. Men hur??

Mer knark.


Lite S här, någon T där, lite K hit, någon O dit

Ligger i sääängen. Har tagit en halv Imo & ett (3) helt glas vin. Lyssnar på min killes andning & hans grymt & fnys från andra sidan sängen. Rätt mysigt.

Har typ blivit opiatkärring. Lite Sub här, någon Trad där, lite kodein hit, någon Oxy dit. Det kanske är mitt kall. Opiater. Hahaha. Närå. Planerar inte att bli hooked på något. Fast vem planerar en sådan sak?! Eh.

Maten då. Tänker knappt på den. Eller jo, har ju full koll på räkning & så, men den distraherar mig inte just nu. Det gör annat. Typ knark. Knark knark knark. Vet inte om jag äter mycket eller lite eller lagom dock. Det är konstigt. Får väl se vad jag väger på fredag.

Äh, orkar inte skriva mer. Godnatt.


Nyktra dagar

Förra månaden hade jag åtta nyktra (från alkohol) dagar av 30. Nu har halva oktober gått & jag har hunnit med sju nyktra dagar hittils. Varannan dag typ. Dock har jag knarkat alla dagar förutom två. Förra månaden var det alla utom fem totalt. Vet inte vad jag vill säga med det, gillar mest att hålla reda på mig själv på det här sättet. Mat & dryck & knark & antal steg om dagen MÅSTE antecknas & sparas. & så vikten då. Så är det.

Blir ingen operation tydligen. Nähäää, där föll ju min plan att knappt äta i några dagar, för att förhoppningvis komma in i det gunget & med det gå ner i viiiiikt!! Poff, så är jag utan påverkan utifrån igen. Måste typ skaffa? En till överdos & intubering? Hehe.

För ett år sedan vägde jag mer i alla fall. Alltid något...

Idag är en sjukt lugn dag. Sov bara typ tre timmar imorse, så eventuellt blir det tidig kväll. Får se vad tjoet säger. Knaprar opiater, funderar på lite Xanor, en öl, Imo eller ett glas vin eller allt på samma gång. Hellre för mycket än för lite, som jag brukar säga.


Ganska ofast

Kör "ganska ofast" (haha) föda idag & gud vad jag vill tugga på något!! Sitter redan & är irriterad & frustrerad. Det är som att det bara triggar begäret mer när jag stoppar i mig typ yoghurt också. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kämpa!!

Har fått i mig opiater & amfetamin idag. Nu sitter jag & smuttar på min andra öl för kvällen, vilken smakar skit av någon anledning. Samma öl som alltid, Pripps Pure dårå, som inte direkt är världens smaksensation, men den brukar ändå smaka helt okej vanligtvis. Kanske är en vinkväll ikväll.

Väntar bara på min kille, att han ska spela klart "lite tv-spel" innan han går till bolaget. Han ska även handla grejer jag kan äta & jag orkar inte väääääntaaaaa mer!! Vill inte säga till/tjata eftersom han är snäll & gör det åt mig. Men jag är bra hungrig nu, har väntat halva dagen. Känner mig febrig & sjuk, så jag tar mig inte ut själv.

Ikväll ska jag därför ta det lugnt. Dvs sitta hemma själv & dricka & knapra piller typ, kanske dra nå fler linor. Vet inte vad jag ska hitta på mer än så, hehe... Snaaapchaaat någon?

Nu ska jag kissa, hälla i mig öl & styra min kille i rätt riktning.


Steg

Mina steg senaste veckan. I'm so hurtig. 

 

 

 


Vikt 14/10

Längd: 177 cm 
Vikt: 62 kg (+0,6 kg) 
BMI: 19,8

Vill vill vill

Som jag skrev häromdagen går det riktigt dåligt (sämst) just nu. Jag hade ju ett gäng dagar förra veckan då jag låg under 1000, men sedan jag berättade det här på bloggen har jag legat strax under 2000/dag, några dagar har jag till & med hamnat över det. Bra där, hemskt bra där, mycket stark karaktär, en riktig stjärna är jag. Sa ju att jag jinxade när jag skrev att det gick bra, att jag var motiverad, "kan om jag vill" & bla bla bla. Ha ha ha. Hatar mig själv right now, kan knappt bli sämre när det gäller det här, känns det som.

En positiv grej är att jag ska opereras nästa vecka. Vill inte gå in på hur eller varför, men det kommer innebära att jag inte kan äta som vanligt & förhoppningvis kan det leda till något bra när det kommer till mitt ätande, mitt överätande vill jag nog kalla det. Att jag kommer ner i kcal & att det kan styra in mig i nya matrutiner.

När jag tog överdosen & blev intuberad kunde jag knappt äta efteråt pga fuckad strupe/hals. När jag tog ut spiralen intalade jag mig att min aptit blev mindre & jag började äta mindre. När jag började med minipiller intalade jag mig det igen & gjorde samma sak.

Tror jag nämnt det förut, att något konkret utifrån kan göra att jag kickar igång ett tankesätt & beteende kring maten som liksom fastnar & gör att jag kör stenhårt på det, trots att det kanske är inbillning. Jag gör det till verklighet & låter det fungera & rulla på. Jag behöver något sådant. Är tydligen inte stark nog & så karaktärslös att jag inte kan göra det själv.

För ett år sedan var jag i ungefär samma sits, men vägde 1-2 kg mindre. Ville komma under 60 igen, so bad, men hade svårt att få det att fungera. I mitten av november började jag gå ner. & ner & ner & ner. Ska läsa på ordentligt hur det var då, lusläsa min matdagbok & så. Jag vill fixa det här. Ni kan aldrig förstå hur gärna jag vill få det här att fungera.


Syra

Nu går det dåligt igen. Haha. Upp & ner & upp & ner. Vill ta bort sockret igen, det kändes bra att vara utan. Ett himla kcal-bortfall blev det också, såklart. Men det blev ju bara fyra-fem dagar eller vad det nu var.

I helgen tog jag & två kompisar LSD. Det var jätteroligt & coolt i flera timmar, tills en av oss blev jättekonstig & började bete sig obehagligt. Blev helt instängd i sig själv, gick knappt att kommunicera med, var på gränsen till elak mot hunden som bodde där & gick runt & hånflinade typ. Inte alls trevligt. Var så skönt att komma hem framåt lunch, efter en hel natt med hallisar. Hem till min kille, djuren & tryggheten.

Idag har jag tagit Sub, handlat, ätit, kollat The Killing & duschat. Nu ligger jag i sängen & blev helt plötsligt skittrött. Orkar inte skriva mer just nu.


Kom igeeeeen!

Två kg ner sedan förra fredagen. Känns riktigt skönt. På väg under 60. Jag är medveten om att det nog var en del vätska jag la på mig, men det är så skönt att känna mig mindre svullen & fläskig. Får på mig några av byxorna som jag fick hem för ett tag sedan. Inte alla (det är typ fem par totalt, hehe), men ja...några. Känner mig motiverad att kämpa på, ner ner ner. Fyra dagar av sju har jag legat under 1000 kcal, vilket jag är nöjd med. Jag kan om jag bara bestämmer mig, om jag verkligen vill. Så kom igen nurå!! Ok, nu jinxar jag...
 
Tog Sub igår. Det var sååå skönt & mysigt!! Så jag tog en lina nyss, trots att det nog blir alkohol & kanske Xanor senare. & trots att jag tog Xanor imorse. Har inte så mycket kvar av den lilla båten, men äh, den tar slut när den tar slut, huvudsaken är att jag njuter av den.
 
Min kille bara sover & sover. Har tråkigt ju. Men han är typ totalt däckad. Försökt pussa & krama fram vakenhet, men neeej, det går ej. Så jag äter istället, haha. Pizzasallad härnäst. Min kille är bekant med ägaren av "våran" pizzeria, så vi brukar få gratis sallad. Häromdagen fick vi tre lådor! Vet inte hur många kcal det är i egentligen. Googlade för att få ett hum & jag hittade såklart alla möjliga svar, men räknar på 88 kcal/100 g, det stod det på åtminstone två ställen. 
 
Idag ska jag köpa världens godaste glass!! Chokladglassen från SIA. Asså, testa den om du gillar choklad. Mmmmm...
 
Nu pizzasallad & ett till väckningsförsök.
 
 
 
KÄLLA

Vikt 7/10

Längd: 177 cm 
Vikt: 61,4 kg (-2 kg) 
BMI: 19,6

Horpositiv

Matångest. Ätit massor. Är så mätt, men vill ha mer.

Tre dagar under 1000 i alla fall. & massor med vatten, 4L om dagen. Var utan socker i fem dagar också. STAY POSITIVE!! Men idag har det blivit flottig pizza, toscabullar & diverse skit. Super gör jag också & knarkar & surar.

Närå, mår faktiskt riktigt bra idag, trots allt. Fick ett trevligt besked imorse, därför firar jag lite ikväll. Så supet & droget känns inte alls drygt, bara kul å roligt å festligt, lululu. Dock blev jag så S J U K T trött efter pizzan, trots *en massa* tjack? Tokgäspig, ville ba nodda av. Sen drack jag en kopp kaffe & blev pigg, hahaha! Tjacket ba grinar & kaffet ba "ägd...".

Var ut en sväng innan lunch. När jag kom hem tog jag två linor & spelade gitarr & sjöng i tre timmar. Bästa verklighetsflykten serri. Å sen drog jag till centrum, mötte upp min kille & gick på bolaget. Sen hem, in i frysen med ölen & så plats i soffan för tv-spel & här sitter jag fortfarande, sju timmar senare. & så var min dag!!

Nu ska jag ta en äppelöl & joina spelandet & det igen.

Hörs sen då sugarhoneybabydarlings!!


RSS 2.0