Fjärde våningen

Åeh åeh åååh.

En kompis försökte ringa mig i eftermiddags, men jag var upptagen så det fick vänta tills jag var klar. Tre missade samtal & ett sms: "Ring viktigt". Tydligen hade hon tänkt "kidnappa" mig & dra med mig på storfest en massa mil härifrån!! Åååh, vad jag ångrar att jag inte bara släppte allt & svarade från början. Hade SÅ gärna varit ute på äventyr just nu!!

Istället sitter jag ensam, halvnaken i soffan med en värmande ansiktsmask i fejset & inte en enda själ som vill socialisera med mig. Inte ens på Snapchat. Var är ni när jag behöver er? Haha, på nåt kul ställe såklart & har kul.

Minns en gång när jag hade kul, på en fest på en konstskola. Söp & umgicks & went all borderline helt plötsligt & satte mig i ett fönster på typ...fjärde våningen & skulle hoppa? Hahaha. Det måste ha sett sjukt patetiskt & fjantigt ut. Men jag minns att jag inte skojade ändå. Betraktade asfalten nedanför & längtade efter hur det skulle kännas att träffa den. Men oj oj, vad kan jag ha varit, 20?

Jag vill vara 20 igen ibland. På något vis känns det som att jag förlorat eller gått miste om *min ungdom*. Att jag har supit/knarkat bort alla år då man ska resa runt, testa nya grejer, prova på olika jobb, ha vänner som kommer & går, vissa som stannar föralltid. Tiden då man är som friast & vackrast i hela livet. Det har jag missat, känns det som.

Jag fyller 27 i år & det känns fruktansvärt. Jag började se & märka för flera år sedan att jag ruttnar bort, men det går inte att göra så mycket åt.

Ingen uppmärksammar min kropp & det gör ont. Fattar att min kille blivit van/less, att jag inte är intressant eller kanske ens snygg för honom längre. Men det som kommer "utifrån", det är viktigt på sitt egna vis.

Nä, nu slutar jag utan att avsluta, för jag vet inte hur jag ska göra det eller vart jag vill komma. Vet inte ens om jag står för det jag skrivit, behövde ba spy ur mig.


Lyser rött

Jaha, hörrni. Vad funderar jag på då? Massor.

Det där med att jag inte har velat gå & lägga mig, för då blir rummet, världen & allt i hela skallen så stort att jag imploderar i sängen - det har lugnat ner sig några grader. Den värsta paniksorgen över att förlora någon är över. Jag skjuter undan det & tänker inte på det alls i princip, vilket funkar rätt bra. Det är så svårt att förklara när jag inte kan förklara allt.

Minns inte om jag berättat det & orkar inte hoppa ur appen, men mina senaste provsvar, asså fglrothkgsblhxnjyyf. De lyste rött (förhöjt) för första gången sedan i höstas & det känns sääämst. Typ lite ba amen nu skiter jag i. Nu super jag. Hejdå. Men det är ju omoget. Så jag gör så, hahaha.

Juli börjar ta slut, augusti kommer snart & då kan man börja känna av hösten. Spyr på det. Den här månaden har jag varit nykter från alkohol i fyra dagar totalt. Tre från knark. När det kommer till drogerna så har det ofta varit typ 0,5-1 mg Xanor på en dag, eller typ två linor eller något annat random. Andra dagar typ tjackrace.

Knark är INTE som alkoholen för mig. Alkoholen förstör & förgör. Alkohol är ju sämst & skit & mycket av den inte ens god, varför dras jag till den?!? Jag är typ lat. Orkar inte jaga annat, haha. Nä, inte vet jag.

Bla bla bla.


Vikt 29/7

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,3 kg (+1,1 kg) 
BMI: 19,2

Har nån nämnt mig?

Vet någon om någon nämnt min blogg på sin blogg eller något sådant? Fick plötsligt fler läsare.

Igår var jag nykter, hurra, efter en veckas supande. Klunk klunk klunk asså. Knarkat har jag också gjort. Mums mums mums asså. MDMA, Iktorivil, Xanor & tjack har jag satt i mig. Tror det är det. Köpte en lite större mängd A, så jag tänker att det ska få dämpa min hunger lite. Bästa medicinen.

Idag har jag shoppat, trots att jag inte har råd. Mina sparpengar sinar raskt, många många hundralappar i månaden & det ger mig ångest, så jag blundar för det. Tittar inte på siffrorna typ. Måste skärpa till mig, senast i september. På sommaren är det okej om det går lite extra tycker jag. Speciellt om det är resor inblandade. Men sen, i höst (mår illa), när vardagen blir som vardagen är större delen av året, då kan jag inte slampa runt i butiker på det här sättet. MEN MEN, DÅ ÄR DÅ, NU SKA VI HA KUL!!!

Öppnade nyss en öl. Hade tänkt vara nykter, för att få ihop lite mer än EN nykter dag den här veckan, men eeeh, tar det imorrn eller nåt. Är ju sämst på det här... Knaprat i mig lite Imo också. & lite tjack tidigare. Har suttit & spelat tv-spel halvmaniskt sedan dess, men nu börjar det gå ur tror jag.

Aja. Puss.


Vikt 22/7

Längd: 177 cm 
Vikt: 59,2 kg (-1,3 kg) 
BMI: 18,9

En liten lajn

Asså, haha, woops. Var iväg "i ett ärende" & smakade lite tjo som tydligen var rätt bra & rätt socialt, så kommer jag hem & besöket vi hade skulle dra sig & min kille gå till sängs & nu sitter jag här pigg å fresh (aaa) å glad, helt själv!? Vad ska jag göra?! Har satt igång CoD & tänkte testa skjuta lite live, se om jag kan fylla detta tomrum med lite kills.

Idag har varit en bra dag. Vaknade vid halv elva eller nåt, men somnade om efter frukosten & sov till eftermiddagen. Var svintrött även då. Insåg att alla persienner ju var nerdragna (som vi lever), så jag drog upp flera & lägenheten & jag vaknade till liv. Något så litet...

Vi drog & handlade några öl, satte oss vid vattnet & drack. Gick & köpte sallad & satte oss vid vattnet & åt & drack mer. Hade med en minihögtalare, så vi lyssnade på Far & Son till maten. Deras musik är sååååå mycket MDMA för mig. Mysigt var det hela i alla fall.

Nu på kvällskvisten var jag som sagt tvungen att dra & fixa en grej. En rätt lam sådan, men det slutade ok ändå. Hatar att jag inte vågar skriva mer exakt, men det slutade med en massa knark, mwehehe.

Näe, ska testa skjuta lite nu dårå. Kanske skriver mer sedan.

Puss!


Less

Känner mig less. Less på att inte ha tillräckligt med knark för att njuta ordentligt. Less på att det som finns är så dyrt. Less på att det tar tid. Less på att det inte blir av. Less på att det inte kommer fram. Osv.

Funderar på att ba lägga en beställning. Chansa. Jamen, ta mig då, om ni kan!! Både skiter i & inte. När man är less så skiter man så himla hårt i. Jag i alla fall. Då spelar ingenting någon roll. Nä. Just det. Men då måste jag ha Countermail. Orka. Haha. Äh.

Sitter & häller i mig folköl. Tittade på mina två 4,8:or i kylen tidigare & log inombords - "ikväll kan jag bara dricka två, HÖGST", kastade inte ens en blick åt de två follarna som låg på hyllan ovanför. Annat var det när starkölen var slut, då var 3,5:orna det enda jag såg, hahaha. "OM JAG SVEPER!!!" Så blev det. Det är ungefär lika mycket alkohol i en folköl som i 4 cl sprit, så genom en liter vätska har jag tagit två snapsar. Fint. Känner faktiskt av dem.

Funderar på att lägga mig & försöka sova efter ölet blivit till kiss. Vill ba äta äta äta, mat & bensos, om jag sitter uppe.

Puss på er.


Igen å igen å igen

Nu är jag ledsen igen. Eller ja, nu känner jag av det igen, ledsen verkar jag vara mest hela tiden. Även när jag skrattar & är glad (för det gör & är jag ibland) så ligger sorgsenheten som grund & den går inte att riva upp. & hand i hand med sorgen går ångesten. Den ligger där & trycker, riktigt myser in sig. Åh, så härligt för den.

Har endast halvsovit någon timme sedan igår, så det gör mig väl lite skör, men det spelar ingen roll, det är lika pissigt ändå lix.

Inatt turnerade vi ett par fester. Fick smaka råbra tjack + var alldeles lagom benzad & hade mina öl, men så bestämde jag mig för att smaka lite röka, så var hela awesome-mode:et borta. Seg & dum i huvudet istället. JAG GILLAR INTE RÖKA!! Kan jag få in det i min skalle?! I alla fall så blev natten helt okej ändå.

Nu dricker jag öl & knaprar Ikto, Xanor & Imovane. Det hjälper föga, men vad gör man inte? Vill domna av.


Vikt 15/7

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,5 kg (-0,7 kg) 
BMI: 19,3

På den 15:e dagen, typ...

Lite goda nyheter då - igår var den första dagen på 15 dagar jag var helt nykter från alkohol. Är inte vidare upprymd dock, för idag dricker jag igen. Men en nykter dag är bättre än ingen I guess. Nästa försök blir väl på söndag, om det inte händer något världsomvälvande, typ dyker upp en fest eller att någon kommer förbi för att hälsa på en sväng. Då faller det.

Idag åkte jag ner på stan för att uträtta ett ärende, vilket slutade med ett minihäng längst ute på en brygga. Det åts sushi & dracks lite öl. Lagoma två timmar.

Hon jag var med är en himla fin tjej, som jag rätt nyligen (eller är det det fortfarande??) börjat hänga en del med. Tror jag nämnt henne någon gång. Vi funkar väldigt bra ihop, båda gillar äventyr, alkohol, droger & att halvspåra ur, haha. Hoppas det inte bara rinner ut i sanden. Vissa vänskaper är ju sådär, korta & intensiva & väldigt roliga, så blire ba tyst.

Igår åt jag för under 1750 kcal (istället för typ 3000...), det fick bli dagsmålet. Har samma idag.

Nu ska jag mysa eller något. Är stressad, men ska försöka.


Aldrig nöjd & förändring

Sitter & dricker öl, den fjärde för idag. Har även stoppat i mig Xanor & Imovane, men ändå är jag inte tillfreds, vill ha något mer, hela tiden. Det verkar aldrig vara nog. Vill inte slösa mer Imo, vill inte slösa mer Xanor & vad finns då kvar? Öl.

Men nej nej nej, den här veckan ska inte fyllas av en massa alkohol, jag vill inte det. Hade ju tänkt (som typ...varje vecka) hålla vardagarna nyktra. Lyckades ej igår & ej idag. Vill stålsätta mig & ba INTE DRICKA imorgon, men ärligt så kan jag inte lova något, suget är för frikkin starkt hela tiden.

Jag är så obekväm i min kropp just nu. Den är svullen & flabbig & låren nuddar varandra igen. Där tror jag att det finns en lite större chans att jag kan ba bestämma mig att nu är det nog & faktiskt lyckas vända den här viktuppgången. Komma ner till 56-57 igen. Om ca 20 dagar åker jag på semester & då vill jag känna mig någorlunda nöjd. Vet inte vad jag ska sätta för mål? Återkommer väl angående det.

Ska fortsätta sippa öl & kanske äta något mer. Imorgon sätter jag igång med *förändringen*

Alkohol

Det går skit. Dricker hormycket. Jag kan inte låta bli alkoholen. Vi har en connection, den & jag, vene vad det är, vi bara "gifter" oss väl. Ha. Ha.

"Bara en. Aja, två då. Jamen tre, sen sängen. Fyra & en Imo, så blir det bra. Fem, för att boosta Imon. Sex, för att runda av" *kanske godnatt*

Jag överskrider 2000 kcal VARJE dag, ibland 3000, bland annat pga detta - att jag häller i mig flytande kcal kcal kcal i form av alkohol.

Det är så konstigt. Det är typ inte förrän jag sätter mig för att blogga som jag känner hur ont jag faktiskt har, hur ledsen jag är & hur fruktansvärt sårad & kantstött jag är just nu. Det är nu jag känner & tänker efter hur det känns, vad som snurrar inombords, för det är ju till stor del det jag vill skriva om. Kanske därför jag håller mig undan en aning. Det blir obekvämt.

Nu ska jag i alla fall öppna måndagens fjärde öl, pressa dagens intag mot 3000+ & kanske stoppa i mig någon Imo eller Xanor. Känner faktiskt för att skära mig.


Vikt 8/7

Längd: 177 cm 
Vikt: 61,2 kg (+1,5 kg) 
BMI: 19,5

& det fortsätter

Hej.

Jag fortsätter vara okej om dagarna & superledsen & uppgiven om kvällarna & nätterna, när jag inte kan sova. Saker & ting är fortfarande inte rättvisa & jag är frustrerad.

Dricker för mycket, tror jag. Oftast uppemot 30 glas vin/öl i veckan & jag tror det är lite mycket. Fast jag vet faktiskt inte, mina värden har varit normala i månader. Men ska man gå efter riktlinjerna för "riskbruk" så dricker jag 21 glas för mycket i veckan. Heh. Heh.

Så ikväll tänkte jag käka upp ett gäng Tramadol jag kom över häromdagen, istället för att dricka. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag nog dricka lite ändå.

Har även shoppat för mycket, flera tusen har jag spenderat senaste månaden. Men det känns inte BARA dåligt i alla fall, älskar ju att köpa saker, särskilt på rea, hehe. Handlar i princip bara på rea. För någon vecka sedan lyckades jag få med mig kläder för över 1000 kr, fem plagg tror jag det var, som jag lade 200:- på. Nöjd. Hehe. Då kan ni ju tänka er att jag fyllt på förråden rätt ordentligt...

Nä, nu ska jag stoppa i mig de första Tramadolen tror jag.

Puss.


Vikt 1/7

Upp å ner, ner å upp...
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 59,7 kg (+1,2 kg) 
BMI: 19,1

RSS 2.0