Vikt 28/4

Happ. Ett kg upp sedan förra fredagen, ett kg ner sedan i måndags. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 63,2 kg (+1 kg) 
BMI: 20,2

Lite alkoholsvammel då...

Har varit nykter från alkohol i tre dagar. Idag sprack det med ett glas rött till lunchen jag åt på stan med min kompis. Vi härjade runt & shoppade inför ett öööh...event i helgen. Hittade en hel outfit - ett vinrött (hahaha, vinrött, vem kom på det?) linne, ett par svarta byxor & en svart cardigan. Men oooh, vilken målande beskrivning!! Skulle kunna vara en mysdress lika mycket som något sjukt fancy. Det är mer uppstyrt än en mysdress kan man väl säga, haha. Önskar jag kunde visa en bild. Men jag är nöjd i alla fall, tror jag. 
 
Har varit nykter från droger i en vecka, om man bortser från 0,5 mg Xanor i fredags (vilket jag gör, hehe). Innan dess hade jag ett tjackrace på två veckor, men inte så farligt som det kanske låter. Bara ett en till tre typ mellanstora linor om dagen, lite mer på helgerna. & jag sov något nästan varje dygn. Så det var väl mer som *vanliga människors* kaffekoppar, bara lite roligare & lite mer kemiskt. Innan det var det Xanor & Lyrica. 
 
Mja, mja..... 
 
Har druckit upp en Bright nu, blev typ lullig?? Det triggar mig att dricka mer, så tur att jag har. Gjorde bort lite helgbolag idag, köpte en gullig BiB (Nottage Hill, 1,5L, 119:-, 14%, älskare!!) & lite öl. Jag dricker vanligtvis bara Pripps Pure & Spendrups Bright (vilket innehåller 30-33 kcal/100 g), men idag köpte jag även en Stockholm Festival för att testa, för det innehåller tydligen 36 kcal/100 g & om den är god så äre ju trevligt med lite omväxling ibland. MEN GUD, VAD INTRESSANT, KAN JU ÅTERKOMMA MED EN RECENSION!! Omg... 
 
Nu ska jag knäcka en & sätta mig med mobilen eller något.

Vikt & mat

Har varit på en resa. Igår (måndag) visade vågen 64,2 kg, hahahaha. Kul. En av dagarna åt jag både pizza & hamburgare t.ex. Sen godis, chips, ALKOHOL, skräpskräpskräp, osv. Ja...har inte så mycket mer att säga om det än ÄCKELHORSKIT. 

Kommer bara gå upp & upp & upp. Känner det på mig. De smala dagarna är över typ. Asså, tänker inte ge upp, förbereder mig bara på misslyckanden. Det kanske går bättre då, mhmmm. Vill under 60. Hahahaha, kul jag är. Hatar mig själv. Sämst, ful & äcklig. Så obekväm. Ledsen. Buhu. 

& vet ni vad jag gör ikväll? INGENTING. Är nykter & rastlös, tänker typ bara på alkohol. Vet inte vad jag ska ta mig till. Har städat & diskat en massa idag i alla fall, för att fördriva tid. Det enda jag kan komma på att göra nu är att laga mat eller baka, vilket ju är världens sämsta idé om jag ska ner i vikt, hallååååå!! 

Igår körde jag shakes & mackor under dagen. Slutade på 999 kcal, efter jag flyttat över 309 kcal till idag... Kört samma idag, får väl se vad det landar på, satsar på under 1000 i alla fall. Imorgon kanske jag kan dricka enbart shakes, vem vet?


Vikt 21/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 62,2 kg (+0,2 kg) 
BMI: 19,9

Jag saknar dig

Igår var jag utan alkohol efter 18 dagars drickande. Supande. Inget "jag tar ett glas vin eller två" på kvällskvisten, snarare "jag sänker en halv, kanske en hel bag-in-box" med start klockan tre på eftermiddagen. 
 
Mådde så dåligt när jag vaknade, skakade & hade ångest. Ville inte ligga ner, ville inte stå upp. Åt en Xanor & en Imovane & det blev bättre. Men ångest ångest ångest. Hade sju folköl i kylen, men höll mig ifrån dem. Dricker upp dem ikväll istället. 
 
Livet har varit helt uppåner & dimmigt senaste veckorna, sedan en vän dog, framför ögonen oss. Eller ja, i händerna på oss kanske, för vi försökte väcka honom, få liv i honom. Vet inte exakt vilken sekund han försvann, men vi var där & det var fruktansvärt. I över en halvtimme, kanske 45 min, kanske mer, jobbade ambulanspersonalen. & vi satt där, i den lilla enrummaren med kök, & såg & hörde. 1, 2, 3, 4, 5, kanske fler adrenalinsprutor, "ingen respons". Fattade inget & fattade allt. 
 
& sedan dess har allt varit uppåner. Allt från tomt till kaos, inombords & utombords. Jag har stirrat, skrikigt, kastat & haft sönder grejer, grinat, haft ångest, velat vända mig själv ut & in. Men även skrattat.
 
Lite senare dagen det hände satt vi vänner & asgarvade, varvat med tomhet & ledsenhet. Vi köpte åtta sexpack folköl (det var söndag alltså) & körde beer bong. Det var så konstigt. 
 
Händelsen spelas upp i huvudet, om & om igen & jag greppar efter rimliga, logiska tankar som förklarar vad jag gjorde fel, vad jag hade kunnat göra, men jag hittar inga som är rättvisa. För det här är ingens fel. 
 
Jag saknar dig.

Vikt 14/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 62 kg (-0,7 kg) 
BMI: 19,8

Avtrubbad & omskakad

Det kommer ingen sömn, saker gnager & gör ont i mörkret & tystnaden. Kan inte ligga still, inte slappna av. Så nu sitter jag på köksgolvet & dricker vin. Är inne på mitt fjärde glas för kvällen. 

Senaste veckan har varit jobbig. Tung & utmattande & full av berusning. Mycket alkohol, varje dag. Fyllt tomheten med öl & vin. Trubbats av & skakats om, gråtit & kastat grejer. Men mest bara varit avtrubbad & undvikande. Tryckt undan vardagen, men nu trycker den mot mig. 

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vikt 7/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 62,7 kg (+0,3 kg) 
BMI: 20

Hejdå?

Saker händer. Bra saker & dåliga saker, det kan vara fruktansvärt & det kan vara fantastiskt & just nu är allt bara hemskt & tomt. 

För å dra en klyscha - livet är flyktigt. Innan man ens hunnit säga hejdå kan det vara hejdå. Det är kaos när det blir knäpp-fucking-tyst & så ba "okej...hejdå...??". 

Försöker ha vardag, men det går inte så bra. Vårat minikollektiv här hemma lever i våran lilla egenbyggda bubbla. Dricker alkohol. Varför vet jag egentligen inte, för inget förändras. Finns ingen ångest att dämpa, för allt är ju bara tomt. 

Hur många kcal jag stoppar i mig & vad jag äter känns så oväsentligt just nu. Känner att jag går upp i vikt, men det spelar ingen roll. Jag har annat att inte tänka på. 

Kuken.


RSS 2.0