Svänger, som vanligt

Jag tog den sista Lyrican i onsdags, dvs för en vecka sedan imorgon, om jag inte glömt något av mina gömställen vill säga, hehe. I alla fall så märker jag verkligen att jag inte alls känner samma behov av att småäta hela tiden längre & det känns så sjukt bra!! Har dessutom varit nykter i tre dagar nu. Bara tjackat varje dag, vilket visserligen hjälper mig att inte äta så mycket, men ändå. På Lyrica försvann inte aptiten överhuvudtaget, trots tjack. 

Är dock mest nykter för att jag ska lämna prover snart, så får väl se vad som händer när det är gjort... Ska försöka att ta det liiite försiktigt i alla fall, för det är så nice att kunna "räkna bort" typ 500-1000 kcal om dagen!! Ååh, kan jag inte bara fortsätta på det här spåret nu?! Heja... 

Ligger i sängen & ska släcka snart. Igår låg jag & kollade juldukar på Tradera från typ före midnatt till typ 02, hahaha. & jag vaknade före 07 imorse, så förhoppningsvis kan jag somna gott utan större problem ikväll. 

Har fått Theralentabletter utskrivet, så jag tog en sådan för några timmar sedan. Har inte känt av den direkt, men det kanske hjälper ändå. Dagens Imovane är uppäten sedan tidigare, så jag får klara mig såhär helt enkelt. 

Wish me luck.


Vikt 24/11

Längd: 177 cm 
Vikt: 68,2 kg (+1 kg) 
BMI: 21,8

Död innan nyår

Blev tvärt cp-äcklad över mig själv. 

Så. Himla. Äcklig. 

Vill riva sönder mig själv, knåda ihop mig igen & kasta skitäcklet in i oändligheten, till slutet & där ska jag implodera i en stor explotion & sen ba...försvinna forever & ever & evereverever. Då KANSKE jag kan vila i frid. 

Dricker öl i sängen, i mörkret, i äckel. Äckel äckel, usch usch. Orkar inte. Kommer överäta imorgon också, tänker inte ens försöka. För jo, just det, jag GLÖMDE att jag skulle dricka shakes idag!? Vet inte vad jag håller på med. 

Kommer dö fet & olycklig. Förhoppningsvis & förmodligen snart. Innan årets slut, jag svär. 

Peace out.

Fredag varje dag

Ok, hej, kolla här. Ska komma till insikt igen, för sjuttitusende gången. 

JAG MÅSTE MINSKA PÅ ALKOHOLEN!!!!!!!!!! 

Kan inte dricka såhär om jag ska lyckas går ner de här äckliga kilogrammen jag fläskat på mig. För jag klarar inte av att äta alldeles för lite just nu, jag kan inte äta för typ under 1000 kcal/dag, jag fixar det bara inte. Så, jag måste angripa them drinks. 

Jag dricker i genomsnitt för ca 545 kcal om dagen, i form av alkoholdrycker. Det är typ 1,5-2 (för mig) ordentliga portioner lagad mat. Det är ganska mycket. Jag stoppar i mig mycket skräp i fast form också, men just alkoholen känns ba så himla värd att bli av med, av flera anledningar. 

Bara det att jag VILL JU VARA PÅVERKAD, avdomnad, *skön*, lugn, glad, "ångestfri", osv. & det blir jag inte av föda, i alla fall inte på det sättet jag vill. Så jag måste ha mera knark. Haha. Nä men, jag vill åtminstone sluta supa som att det var fredag varje dag. Hålla mig till helgerna är drömmen typ. 

Men ja...hur ska jag lyckas med det då??

Runt runt runt

Hej!!! 

Alltså. För ett år sedan vägde jag typ 6-7 kg mindre än idag. Blir så ledsen när jag tänker på det, ångest, skam & ledsenhet. Först. 

Sen bitchslappar jag mig själv & ba "LÖS DETTA!! Fixare!! STYR UPP!! Du KAN ju detta!!" 

Men så ba är det skitsvårt & går inte & jag är neutral i perioder & ba äter ostkrokar (dock vägda & uträknade of course...) för att det är gott & känner inte efter på/i kroppen så mycket. Trycker undan & ignorerar. 

Men så tids nog kommer SKULD SKAM ÄCKEL ÅNGER ÅNGEST ILLAMÅENDE SJÄLVÖMKAN, m.m. & så sitter jag där & är ledsen igen. 

Runt runt runt runt runt. 

Imorgon kör jag på shakes & lägger mig tidigt.

Vikt 17/11

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,2 kg (-0,2 kg) 
BMI: 21,4

Ingen AT

Hej tjejer & killar! 

Jag är tjock. 

Mvh Violent 

Nä, det där var ett lite tråkigt inlägg. Men jag är det. Fet. Pluffsig. Sväller. 

Kollade tillbaka i min matdagbok & shiaaat vad duktig jag var där när jag låg runt/under 60!!! Under 1000 kcal/dag i typ en månad, som ingenting?! Vem var jag?! Fucking kuk-Lyrica. 

Var i alla fall utan i nästan tre dygn fram till lunch idag. Det var inte alls särskilt jobbigt, mer än att jag var rastlös, mer ångestig & kände att jag BEHÖVDE något hela tiden. Men inga fysiska krämpor eller panikångest, vilket är vad jag skyr i frågan AT. Så ja, någon Lyrica om dagen är inte helt dåligt för magen. HAHA, säger emot mig själv... Vill ju vara utan pga tjockisgrejen, samtidigt som jag vill ha för att det är så frikkin nice å skönt å obvy får jag ingen AT på smådoserna jag hållit mig till. 

Aja. Nu har jag ätit upp det sista jag har i alla fall. Lyxade till det med 150 mg idag + Imovane & drog på second hand-runda. Var rätt upp & ner, fyllde korgen med krukor jag "kanske" skulle ha & bar korgen i famnen istället för i handtaget, hahahaha! Normalt. 

Asså, vill uppdatera mer om mitt liiiiiv, men spårar alltid iväg & så känns inlägget för långt för att börja på ny tråd & så wäääääh. 

Återkommer, pussisar.

Vikt 10/11

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,4 kg (-0,9 kg) 
BMI: 21,5

Lyrica - ökad aptit & viktuppgång

Har gått runt & lyrrat & ba "Åååh, jag älskar Lyrica!!" & så igår ba insåg jag, efter typ en eller ett par (eller vad det nu är) månaders dagligt bruk, att det faktiskt är ett läkemedel. Med biverkningar. 

 

& så tittar jag i FASS & så ba "Vanliga biverkningar: ökad aptit, viktuppgång, svullnad i kroppen inlusive armar & ben..." & så ba hallaaaaa wööö!? Smart tjej. Har omedvetet tänkt att allt olagligt jag tar är "knark" & "knark" går man ju inte upp av? SMART!! 

 

& SÅ HIMLA TYPISKT & TRÅKIGT!! Inte för att jag strävar efter att vara beroende av dem, men jag tycker ju om demmmmm så!! Buuu... 

 

Så ja, det kan vara en förklaring till att jag gått upp från typ 61-62 kg till ca 68 senaste tiden... Att det är så svårt att sköta mig med maten. Jag vill tro det i alla fall. Fick upp hoppet om att gå ner igen, pepp att sluta med Lyrican. Eller ja, åtminstone inte äta dem hela tiden. 

 

Ska dessutom flyga om någon månad & då måste jag ju vara utan. Har dock gått & funderat på att fylla vitaminkapslar & ta med, hahaha. Så pundigt. 

 

Aja, skönt när glödlampor tänds ovanför skallen på en & man får känna sig dum i huvudet en stund & sen lära sig något - att man kan gå upp av "knark" :( :( :(


Vikt 3/11

Svullen much?! Usch, jag hatar detta... 

Längd: 177 cm 
Vikt: 68,3 kg (+1,6 kg) 
BMI: 21,8

RSS 2.0