Vikt 28/9

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,3 kg (-0,4 kg) 
BMI: 21,2

Livets slutskede

Snygg fredag. 
 
1. Vaknade 
2. Knarkade 
3. Jobbade 
4. Kaffe & knark  
5. Jobbade 
6. Drog hem 
7. Knarkade 
8. Spelade gitarr 
9. Knarkade 
10. Tvättade 
11. Knarkade & drack vin 
12. Handlade alkohol & ostkrokar 
13. Drog hem 
14. Knarkade 
15. Drack öl & lagade mat som skulle ta ”under 45 min” i ca två timmar 
16. Var sur på maten & vägrade äta 
17. Knarkade 
18. Åt 
19. Knarkade 
 
& nu ligger jag i soffan & knarkar & dricker öl & känner livet försvinna iväg utan att jag får följa med. Hurra! 
 
Är sjukt bitter ikväll. Försöker skona min kille genom att skriva sura & bittra ord blandat med ”hahahaha” till min kompis. Men hon slutade svara, så jag surar här istället. Vilken tur ni har va! 
 
Hade värsta ekonomiska flytet för någon dag sedan. Bland annat skulle jag köpa fryspizza på LIDL, spanade in ett 2-pack Margherita för typ 25:-, men så såg jag ett ensamt litet 3-pack som låg & drällde utan prislapp & så visade det sig att det kostade 19,90:-, ba whaaaaat?! Direkt efter traskade jag in på Konsum för att köpa toscabullar, men de var slut, så jag spanade in en toscalängd för 25:-, men så kom jag till kassan & hon ba ”det blir 19,90:-” & jag ba ”whaaaaat?!”. All misär jag utstått i livet var liksom värt det den där dagen. 
 
Hur som helst så tyckte min kille att jag borde köpa en trisslott. Gjorde det dagen efter, två stycken till & med. Satsade på storkovan, gick 60 spänn back. Back to reality & misären. 
 
Typ samma dag, fast på kvällen, kollade vi på nyheterna. De rapporterade om nån svältkatastrof de håller på med i Jemen just nu & jag blev aspeppad på att spela Call of Duty. Skrattade typ åt barnen som grinade fult i kriget. 
 
Mvh från livets slutskede

Vikt 21/9

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,7 kg (-0,7 kg) 
BMI: 21,3

Vikt 14/9

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,4 kg (+0,2 kg) 
BMI: 21,5

Nollställa

Nu börjar det vara ca ett år sedan jag blev hooked på Lyrica & gick upp typ fem kg på någon månad. Från runt 63+ till 68+. Käkar inte Lyrica längre & vikten är liiite lägre än då, men jag hade ju velat käka Lyrica & gått ner typ 10 kg vid det här laget!! Haha. 
 
Just nu är jag dock helt urspårad. Har vägrat ”börja om” senaste tiden, nollställa ni vet. Det är ju rätt efterblivet egentligen, att nollställa? Som att skiten man satt sig i, alla kcal man proppat i sig, inte räknas för att...ja, varför? Det blir måndag? Ny månad? NEW ME??
 
Jag har istället skrivit upp ALLA kcal jag har överätit senaste veckorna & om man räknar på 2000 kcal/dag så har jag ätit & druckit för typ 2,3 dagar extra den här månaden & det är 10:e idag. Snyyyyyggt!! Så egentligen borde jag fasta i flera dagar. 
 
Är ledig imorgon. Slösuper kcal. Öl, vin, vodka. Ska ta Imovane. Mer alltså. Nu. 
Noll
Puss

Hormamman

Äh. Pissfredag. Eller nej, pissfrekväll. Hade en bra dag, sen blev det kväll & nu känns allt värdelöst. Jag har ätit fett mycket fett & socker & hällt i mig alkohol & poppat alldeles för lite piller & dragit alldeles för få linor, FÖR JAG HAR INGET KNARK!!! 
 
Jag har bara alkohol, massa massa alkohol. Öl & vin & sprit. Vodkan ja. Hade glömt den, i en timme, hahaha. Ska springa & ta en fucking shot right fucking nu. 
 
*springer & tar en shot* 
 
Mmm, gott med shot. Not. Inte gott i munnen i alla fall. Vem uppfann polsk vodka, det är ju asäckligt?! Men skönt! Som kuk för själen. 
 
Känner mig stolt över detta inlägg, det kommer förändra världshistorien, så jag ska inte bre mer smör på mackan än det ryms. 
 
Puss & godnatt från eran kära hormamma. 
 
/Hormamma

Vikt 7/9

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,2 kg (+0,7 kg) 
BMI: 21,4

Fann en skatt!

Hej. 
 
Ligger exakt likadant på exakt samma ställe & gör exakt samma sak som när jag skrev i natt. Har inte gjort det hela tiden sen dess dock, har faktiskt varit på utflykt. 
 
Blev inget dagdrickande idag. Meeeeen!! När jag satt vid sminkbordet & pysslade på så råkade jag börja rota runt lite smått i askar, lådor, påsar, skrin & diverse skrymslen där jag gömt drugz för mig själv förut. Jag blev såklart manisk & hann med halva lägenheten innan jag fann det jag letade, en...LYRICA!! 
 
Blev så sjukt glad & pirrig, skuttade typ runt på riktigt, hahaha! Har nämligen inte tagit Lyrica på flera månader & det verkar typ inte finnas i stan längre & jag saknar det. Jag kan säga att ruset inte levde upp till förväntningarna, blev drygsnurrig ovanpå myssnurret, vilket händer ibland. Men blir fortfarande lycklig när jag tänker på min lilla jakt & känslan av VINST!! Hehe. 
 
I övrigt drog jag på en shoppingrunda i eftermiddags. Kom hem med ett lakan, stearinljus, galgar & en blompiedestal. Inte vad jag tänkt men...ok, haha. 
 
Nu ska jag soffsupa.

Dagsfylla imorrn?

Måndag kväll & jag ligger & ölåvinar. Ja, jag ligger, i soffan, helt skev. Som en krok, alldeles böjd. En ölkrok. Ligger & kröker mig. Krökar. Är inne på min femte & jag känner inget bra, inget skönt, precis som när jag skrev senaste inlägget. Det biter inte!! Har jag kommit dit? Där man måste dricka sig utvecklingsstörd för att slippa vara alla sorters neg & depp? Bli däcka-&-pissa-på-sig-full? 
 
Har dessutom käkat Gabapentin, Xanor & Imovane under dagen, så det känns värdelöst att jag ändå ligger här & är oskön & obekväm inombords. Är knarkfattig, så jag har inte råd att proppa i mig annat än alkohol heller. 
 
Det kukade till sig med min senaste kran, så nu vet jag inte var jag ska vända mig. Måste typ ut & festa ”i dåligt sällskap” eller något, haha. 
 
Imorgon är jag ledig, men vet inte vad jag ska hitta på. Muppa runt i horpyjamas helahalva dagen kanske. Kanske ska ta en dagsfylla? Börja dricka när jag vaknar, bara för att jag kan. Dra ner på stan i fyllan & shoppa sönder. Hahaha. Skulle ändå vara festligt. Minns inte om jag nämnde det, men mina värden var bra nu efter sommaren, whaaaaat. Aja, tackar & tar emot & botten upp! 
 
Äh, tror jag lägger mig nu, satsar på en härlig morgondag istället. Carpe noctem!

Fittig

Vadan detta fittiga mående?? Jag är så dryg & lam &...fittig inombords, bara släpp mig liksom!! Wuuuääähhh. 
 
Har druckit snart fem öl, ändå känns saker skit & äckliga & irriterande. Jag borde kanske gå emot det & ba dra ut & festa, men jag känner bara hat & motvilja mot allt & alla just nu & då är det knepigt att motivera sig själv till umgänge, eh. 
 
Har knappt nå lugnande kvar heller. Tjacket är dåligt, ölet fungerar ej som sagt, min kille är helt off. Förmodligen är det mitt fel, men det är ändå inge kul. Fick inte ens en puss när han kom hem ikväll, efter nästan ett dygns festande utan mig. Nehe. 
 
Jag är less, arg & frustrerad, fuck allt!!

RSS 2.0