Loser & nolla

Mina sinnen är tillbaka. Känns sjukt nice. 

Hade sååå velat ha ett par-tre starköl ikväll, men näe, hade EN folköl. EN. Folköl. Kul. Drack upp den i alla fall, kan ju alltid drömma mig bort till en värld där den åtminstone boostar Imon... Aja. Sparar ihop ölpoäng till en annan dag. Haha. 

Jaha. Äter för mycket hela tiden, fortfarande. Äter för många Imovane, som vanligt. Det rullar på liksom. & det funkar inte. Eller jo, det är sjukt lätt, men det får inte vara såhär. Kan inte fortsätta såhär för 145754256:e gången. Aja, ska inte tjata, vill ba att alla ska veta hur missnöjd jag är & vilken loser & nolla jag är som inte klarar styra livet. VILL HA TJAAAAACK!! Kuken. 

Imorgon kanske jag kör en barakaffesålängesommöjligtdag. Bara det där med skitmedicinen som jag mår så illa av på fastande mage. Eller om det är shake-tajm. Eller något annat. Vet inte. Får se.


Ingen smak!!!

Hallååååååå!!! Jag känner ingen smak!!! Vaknade så!!! Får panik!!! Blir typ kortslutning i skallen när jag stoppar något i munnen & vet ATT & HUR det ska smaka & så GÖR det inte det!!! Så fruktansvärt irriterande & frustrerande!!! Tänk om det är permanent??? Omg, vill ba grina...


Nykter söndag, en liten stund

Har haft en nykter söndag, fram tills nu dårå... Vaknade, lagade mat, slumrade på soffan, vattnade & fixade med blommorna, diskade, bakade mazariner & nu ligger jag med rödvin i soffan. Vin & mazariner. Känner mig sådär tung & överäten, fläsk & plufs. 

Studerade min matdagbok tidigare & jag har ätit för typ strax under eller över 2000 kcal om dagen typ varje dag i typ flera veckor. För drygt tre veckor sedan vägde jag 61,7 kg & i fredags 63,8 kg. Baaa...duktigt!! :D 

Jag saknar verkligen att ta en lina till frukost & så fylla på nån gång på eftermiddagen. Pyssla med saker istället för att äta/tänka på mat. Åååh, vill ba!! Måste styra upp det där. 

Lämnade ju prover för ett tag sedan & svaren kändes okej ändå. Trodde värdena skulle vara katastrof, men det ena var på gränsen (men normalt) & det andra var bara lite förhöjt. Haha, helt efterblivet hur mycket jag gått & nojat & ojat & skjutit på att lämna dem. Känner extrem lättnad över att ha gjort det! Nu ska jag se till att försöka sköta det där, inte dröja typ ett halvår igen... 

Har ätit dagens Imovane, men funderar på att trycka i mig mer ändå. Mera alkohol ska jag då ha i alla fall. & en halv mazarin. Fittmazariner.


Vikt 23/6

Baaaaaaah. 

Längd: 177 cm 
Vikt: 63,8 kg (+0,4 kg) 
BMI: 20,4


Munkar & ponnyridning

Jag kan inte somna, blir galen. Har tagit Imovane, men har ätit så många den här helgen så jag tror att det är lönlöst, den biter inte. 

I fredags stoppade jag i mig tre stycken under kvällen, tillsammans med olika former av alkohol. Är förvånad att jag ändå minns så mycket som jag gör. Typ fyra timmar är nästan helt svarta (som tur var så var jag bara hemma då), men i övrigt har jag ett hum om livet som levdes. Tror jag i alla fall? 

Imo & vin med vännen fredag kväll, buss hem mitt i natten, kommer hem till en ölande skara människor, fortsätter med dem. Klarnar till (dock fortfarande apfull) från Imon på morgonkvisten & vi tar bussen & drar en miniturné där folk duschar hemma hos sig. Taxi tillbaka för att plocka upp en av kompisarna som gick hem för en powernap. Promenad till bolaget, som öppnar om 30 min. Korv med bröd på ICA, sedan alkoholshopping & efter ett par öl i solen, taxi ut i skogen. Äventyr på annan ort under dagen. Munkar & ponnyridning, massa massa öl & hundbus, fram tills en kompis hämtar upp oss, skjutsar till hans egen inflyttningsfest som vi drar ifrån efter typ 20 minuter eller nåt. Taxi hem, vill helst spy. Lördag kväll, hemma i tryggheten bryter jag ihop & tokgrinar. Somnar & sover till söndag kl. 11.00. Äter Imovane & dricker vin under dagen/kvällen & nu ligger jag här, måndagen smyger sig på & jag är SÖMNLÖS. 

Typ så var min helg. Mycket nöjd, mycket ångest.


Vikt 16/6

Vaknade proppmätt & äcklig. 

Längd: 177 cm 
Vikt: 63,4 kg (+1,2kg) 
BMI: 20,2


Tung i magen

Här sitter jag & har ätit bajs, avföring runt hela munnen. Kommer säkert äta mer också. Ungefär så känns det & så är det ikväll. Dagen innan vägning också, ldrklfhbxdkljäönuzvkgt. Vill inte väga mig imorgon!! Men jag måste, det måste registreras, av någon mystisk anledning. 

Himla skit. Mår så dåligt av att känna att jag har mat i magen, att känna mig MÄTT ger mig ångest. Att äta & bli ohungrig, bara känna att det inte är helt tomt i magen, det är oftast okej. Men när det kommer dit då det börjar kännas att något väger i magen & blir tyngre ju mer man äter, då får jag panik inombords. När magen växer när den fylls på, uuusch!! Det kanske låter jättekonstigt, men jag kan nog inte beskriva det på något annat sätt. Usch. 

Idag är jag inne på min fjärde nyktra dag. Nykter från allt utom Imovane, vilket jag såklart ätit extra av istället. Det har varit jobbigt utan alkohol, haft mycket sug, främst på kvällarna. På dagarna har det mer varit drygt att inte ha nå tjack. Att inte bara kunna ta en lina & sätta igång något projekt. 

Istället har jag haft tråkigt & varit rastlös & orolig. När jag inte tagit Imo dårå. När jag gjort det har det försvunnit i ett par timmar, men jag har inte tillräckligt mycket för att fylla på varannan timme direkt. Så ja, det har varit jobbigt, drygt & frustrerande, men det har gått. Imorgon ska jag lämna prover & sen, seeen får jag dricka öl! Om typ 12 timmar. Längtar!! 

Jaha. Kukäckelmongohorfittraspiröven. Ska äta glass eller något, är ändå sämst i livet.


Inget å göra, ingen alko, inget å snorta

Orkar inte att jag orkar äta. Mat mat mat, så fort jag inte har något att göra. Inte har någon alkohol. Inte har något att snorta. Mat mat mat. Ledan leder till mat. Lite här & lite där. Trycker väldigt sällan i mig, småäter mest. Då & då, men ofta. Oftast. & jag vill inte deeet!! 

Sov typ 11 timmar natten som var, eftersom jag inte orkade vara vaken, orkade inte vara i verkligheten, livet & det. När jag inte kunde sova mer så klev jag upp & la mig i soffan & bara fortsatte blunda, tills min kompis ringde & skakade liv i mig. 

Hon kom förbi & drack en kopp kaffe, berättade om sina problem. Älskar att vara med henne, men jag hade ångest & svårt att fokusera. Ville bara bli ensam igen, vilket jag blev efter nån timme. Kanske fem minuter senare ville jag inte vara själv längre, saknade min kille, önskade att han skulle sluta tidigare & komma hem & så gjorde han det. 

Men det dröjde inte länge förrän jag kände mig småless & irriterad, av någon anledning. Ville inte vara ensam, inte att han skulle bort, ville bara inte ha en massa som pågick runt omkring mig typ. Det gick dock över efter en stund. Vi lagade middag, åt & kollade Homeland. Flyttade ut ur min skalle & fokuserade på något annat. 

Nu ska jag försöka sova länge, sen vakna till wienerbrödsfrukost. Fetto.


Vikt 9/6

Längd: 177 cm 
Vikt: 62,2 kg (+0,5 kg) 
BMI: 19,9

Tystnad

Har satt mig i soffan, rakt på röven, med en öl i handen & ja...så är det. Smygtagit helg typ. 
 
Mår lite illa pga glömde ta medicinerna tidigare, så jag tog dem nyss & har bara ätit toscabulle idag. Tänkte att det kanske skulle räcka med den i magen, men nähä. Det är ett skumt illamående, känns liksom i näsan/mellan ögonen & så blir jag lite yr. Brukar gå över relativt snabbt i alla fall. 
 
Så ja, bulle. Har inte ätit något annat idag, tänker nog inte göra det heller, bara öl. Hade fyra från början , får väl se hur många det blir ikväll, men det känns som att de kommer ta slut. & det känns lite whatever, helg ju, typ. 
 
Bläää, måste pausa, mår för illa just nu.  Nu har det gått över, 35 minuter tog det. Kanske inte så jättesnabbt ändå, hmm. 
 
Har haft en bra dag, spelat gitarr & pysslat på här hemma. Varit själv nästan hela dagen, vilket varit rätt skönt, för att det har varit TYST. Bortsett från när jag spelade dårå, men det valde jag ju. Jag behöver tydligen en del tystnad nuförtiden. Förut var det tvärtom, ville ha musik jämt jämt jämt, men nu behöver jag totalt lugn då & då.  Mja, mja. Nu ska jag dricka mitt öl, kanske spela tv-spel. 
 
Pusshej.

Hur ska det gå?!

Går lite pruttfjärtigt med maten den här veckan, av olika anledningar. Eller ja, sedan i fredags har det gått skit. Typ helt urspårat, förutom söndag som blev "aja, ok...", då jag hamnade under 1500 kcal. Annars över 2000, ibland uppemot 3000, på en dag. 

Imorgon ska jag skärpa mig, ta en lina till frukost/lunch. Har inte alls mycket tjack kvar nu, några smulor typ, & någon kran har jag inte heller *grinar* 

Druckit en massa också. Vet inte om Naltrexonet gör någon nytta. Tänker inte efter riktigt när jag dricker, bara häller i mig. Om jag är medveten i stunden & fokuserar på om jag verkligen är sugen på &/eller behöver mer alkohol, då kanske det kan hjälpa. Måste bara börja komma ihåg att tänka efter, haha... 

Tagit två Imohalvor under kvällen, nu suger jag på en öl. Känner mig rätt trött, så jag kanske inte hinner dricka så mycket ikväll. Nä men, det får bli högst 50 cl till efter den här. Det blir tre glas totalt. Drack 9,5 stycken i måndags, nykter igår. 

Hur ska detta gååå?! 


Lite fredag

Får NOLL kontakt med ALLA på hela internet känns det som, buuuuu! Känner mig ensam, bu. 

Halvligger i soffan & dricker vin & småknaprar Imovane & surfar runt på www. Finns inget kul där. Sett allt, gjort allt liksom, ni vet hur det är. Kukinternet. 

& jag kan inte slappna av för våra HORGRANNAR spelar musik & skriker ovanför!! Säkert studentäckel eller partybrudar med partylinnen & hockeykillar med röstvolymregleringsproblematik. Snyggt ord där, hahaha, öh... 

Vikten idag var väl ok, eftersom jag gissade på uppgång, men så blev det 100 g ner istället. 

Har velat fram & tillbaka under kvällen angående vad jag skulle göra ikväll. Var inbjuden till två grejer, men det slutade med att ligga kvar i soffan & bli full & tjock. Var på väg där ett tag, fullt påklädd & färdigpackad (mina grejer asså, haha...), men fick inte tag på min kompis innan bussen gick. 

Så ja, här ligger jag i soffan, hjälplös & ynklig. Aja. Har vin, öl, choklad, chips, wienerbröd, glass & SÅ VIDARE. Så jag överlever väl I guess. 

Pussar!


Vikt 2/6

Längd: 177 cm 
Vikt: 61,7 kg (-0,1 kg) 
BMI: 19,7

RSS 2.0