Jag är ingenting

Det är inte superbra med mig, sådär allmänt. Känner mig sjukt deppig över vardagen just nu. Jag gör verkligen nada, går bara runt i vad som känns som ett ingenting. Sover massor, väntar på att min kille ska komma hem, handlar, äter, super. Det är allt. 

Helgerna känns inte roliga heller för den delen, bara stresskapande. För då vill alla ha roligt, men jag känner inte för någonting, för jag är ingenting i ett ingenting. Vill inte, orkar inte låtsas vara något. Skit. 

Ska dra & handla alkohol snart. & fryslådor, så jag slipper laga mat, om jag inte orkar. Så jag kan sova istället. Orkar inte vara i ingenting.


Vikt 24/2

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,7 kg (-0,7 kg) 
BMI: 19,4

3-4 kg

Mår okej ikväll, trots senaste dagarnas brist på sömn. Natten till idag sov jag ingenting, satt uppe & drack öl (9-10 st totalt), tjackade, tv-spelade & umgicks med min kille & en kompis. Slutade dricka vid åtta imorse & det har gått bra att nyktra till under dagen. Visserligen med hjälp av Xanor & Imovane, men ändå. Hatar att känna alkoholen gå ur kroppen!! 

Jaha, maten då? Jaaa, hejdå. Skit. Bakade svingoda blåbärsmazariner i fredags & jag är inte en frysa-in-&-spara-tjej direkt, hur mycket jag än vill. Så mmm, igår åt jag mazariner för över 1000 kcal. Plus vanlig mat, alkohol & lite annat *smått & gott*, buuu! 

Kollade i arkiven vad jag vägde för ett år sedan. Väger 3-4 kg mer idag & jag fick panik, det knöt sig i magen. Tänk om det fortsätter såhär?? Det får bara inte det. Vet inte vad jag ska ta mig till för att vända det här. Assååå, hjääälp! Jag vill inte känna mig misslyckad & fet. Vill inte bli/vara det. 

Funderar på om jag ska planera veckan på något vis, maten & det alltså. Köra soppor eller något. Fasta? Nä, gud vad tråkigt & jobbigt. Fast ändå skön känsla när man klarar det. Får hitta ett fungerande mantra. 

Måste se till att sysselsätta mig, konstant typ. Inte sitta i lägenheten, uttråkad & tänka på & må dåligt över mat & glass & godis. & alkohol för den delen. Men ska jag ut vill jag vara påverkad på något vis... 

Nu ska jag spela & dricka cola eller nåt. Vill ha viiiiin!!


Går ok, men d känns inte som d

Åååååh, jag är så tärd & så uttråkad. Rastlös & ba oförstående inför vad man gör av sitt liv när man känner såhär. 

Fredag. Ba wöööh, vill bli dödsfull, festa, hänga & flänga, men orkar inte, hatar folk. Orkar inte med dig ikväll, vill inte vaaa. Vill så sjukt, himla INTE *bara vara* heller, usch. Så oskön grej, orka VARA? 

Är för odrogad. I need drugs. Tjackar visserligen, men det räcker inte. Har en 3/4 Xanor. Måste spara till någon viktigare gång. Vill ha Lyrica. 

Har inte ätit någon mat idag, bara nå mackor å mazariner tror jag? Kanske lite yoghurt? MINNS INTE & SKITSAMMA. 

Gud, vad dryg jag är. 

Super gör jag ikväll. Något måste man ju göra? Fucking jävla kuk-Åmål. Spelat tv-spel, men det går inge bra. Eller asså, det går väl okej, men det känns inte som det. Hahaha. Buuu. 

Ska väl slänga upp en lina, rota fram nå Imo & knäcka en öl nu. Så får det bli.


Vikt 17/2

Blev ingen mer sömn. Aja. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 61,4 kg (+0,4 kg) 
BMI: 19,6

En liten sovstund

Låg vaken i flera timmar innan jag somnade i natt, men jag drack inget i alla fall. Sov några timmar innan min killes larm ringde för någon timme sedan. Nu ligger jag i soffan & dricker kaffe & är lite sur. 

Kunde inte hålla mig, så jag vägde mig innan jag somnade & nu hade jag GÅTT UPP sedan dess!! Så sjukt irriterande. Men samtidigt bra, för nu tänker jag inte äta något förrän jag sett om jag kan somna om ett tag & väga mig mer rättvist när jag är mer utvilad. Sedan kommer jag vara vaken längre ikväll pga helg = bättre ju senare jag börjar äta. Låter som att jag äter konstant. & så gör jag det, hehe. 

Hade tänkt sätta igång ett avsnitt Fresh Meat, men blev sugen på att spela gitarr, så nu ska jag göra det en stund innan nästa kaffekopp. 

VAD MAN HÅLLER PÅ VA?!


Svårt med sömnenenenen

Kunde inte sova natten som var, låg & snurrade i flera timmar innan jag tillslut klev upp & halsade i mig ett glas rödvin tillsammans med extra Imovane. Hade druckit lite smått under kvällen, så jag hade en grund att fylla på & lyckades somna på det. Men jag hatar att hetsdricka sådär, känns så onödigt & jag känner mig typ äcklig. Saknar GBL... Då kunde jag sova när jag ville, en liten stund eller en lång stund. Åh. 


Nu har jag lagt mig för idag, trots att jag bara varit vaken i 12 timmar. Vet inte om jag vågar ta Imo än, vill ju inte inte somna & slösa & vill ju inte somna & vakna pigg om någon timme. Vill bara somna & sovaaa!  

Imorgon är det fredag & vägning & gxfhjkcfdguvvjk & skitsamma. Gris. Ingen aning vad jag väger, har inte kollat på flera dagar, men det känns inte bra. 

Förutom vägning har jag inga helgplaner. Haha. Eller jo, nå Call of Duty, öl & tjack blir det. Men ja. Får väl se. 

Nu ska jag ta Imo ändå. Ska INTE halsa vin ikväll!! Har inte varit nykter på en vecka å en liten paus kan jag väl klara av innan helgen?


Fett flott fett

Hittade ett litet inlägg om fett, hos Martina Johansson. Tycker vissa av hennes inlägg är intressanta & hon är pedagogisk & lättsam. Nice va? 

Till inlägget

Vikt 10/2

Jag är nöjd, i tisdags vägde jag 62,7... 

Längd:
177 cm 
Vikt: 61 kg (+0,1 kg) 
BMI: 19,5


Vikt 3/2

Längd: 177 cm 
Vikt: 60,9 kg (+0,7 kg) 
BMI: 19,4

Lugnt

Är mätt som ett överätet fetto efter dagen. För att inte tala om senaste veckans matbravader. Varit mätt konstant känns det som & det känns inge bra. Men ja, finns inte så mycket att göra åt det nu, nya tag imorgon, osv. 

Ska inte ens säga något, för då jinxar jag väl, men äh - tänker ta det lugnt med alkoholen i helgen. Förra veckan blev det alldeles för mycket (pga söndagsfest) & jag ska lämna prover i veckan, plus att det blir färre kcal om jag chillar. Har Lyrica att bli torrfull på, så det är nog inga stora problem att hålla igen, om inte någon börjar dra i mig & peppa med fest & fläng vill säga. Har så svååårt att tacka nej när det är roliga personer!! 

Nu ligger jag i sängen med ett glas Husets röda (smakar svartvinbärssaft?) & hallonsnus. Min kille ska släcka snart & jag ska försöka sova jag också på ett tag. Ska ta Lyrica typ när jag vaknar imorgon, så då skadar det ju inte att somna & vakna i tid. 

Pussipuss.


Full of death and whores and you

Här var jag typ 17. Bildtexten på bilddagboken (minns någon??? Hahaha, ägigt forum) var; 
 
"I know whose porno that you burn
I'll be everywhere you turn
Baby there, there is a room
Full of death and whores and you
 
Hehe. 
 
-BILD BORTTAGEN-

RSS 2.0