Tjack & Resorb

Det går verkligen dåligt får mig med allt som har med vikten att göra just nu. Himla pisskit. Jag vill inte bli större. Men när jag ser tillbaka på senaste året, tar sista vikten varje månad, så ser det ut såhär; 

Juni: 63,7 kg 
Juli: 63,4 kg 
Aug: 64,6 kg 
Sep: 66,8 kg 
Okt: 66,7 kg 
Nov: 66,3 kg 
Dec: 65,1 kg 
Jan: 65 kg 
Feb: 67,9 kg 
Mars: 67,7 kg 
April: 66,9 kg 
Maj: 67,2 kg 

Hor-Lyrican kom ju in där på hösten & gjorde att jag gick upp några kg. Sen blev det Lyrica-paus & jag gick ner ett par kg. Men sen kom Lyrican åter & jag gick upp ett gäng kg. 

& nu står jag här & är ful, äcklig & fläskig. Dock fast besluten att sluta med/pausa från Lyrica, som sagt. & jag tänker gå ner i vikt. Vägrar något annat. Får väl leva på amfetamin i sommar eller något. Tjack & Resorb. 

Fuck this. Måste sova nu. Kukollon. Bajs.

Mysställen

Jag har bestämt mig och det känns bra. Ska lägga ner Lyrican. Tills den dagen jag lägger upp den igen vill säga. Om den dagen någonsin kommer vill säga. Ingen vet. Men jag vet att jag vill vara utan. Har ett gäng kvar & ska väl försöka trappa ner på något sätt. Hoppas jag inte avlider av AT. Får se vad som händer. Ingen vet. 

Hade en fin & bra & trevlig helg. Gick till & med ut & dansade!! Haha, ja... Jag & min kille hängde med två kompisar (ett annat par) & vid kl. 01.00 tog vi bussen från stan hem till oss & gjorde om vardagsrummet till en säng typ. Drog undan möbler, la ut en bäddmadrass med en massa kuddar, täcken & filtar, tog på oss myskläder & myste & drack öl & mojsade till söndag eftermiddag/kväll. Vi & våra vänner gör ofta så, mysställen där vi myser & dricker & knarkar. Det är awesome. 

Dricker vin ikväll & drömmer om att gå ner i vikt, hahaha. Att se & känna kg efter kg försvinna. Kollade i gammal statistik, gamla inlägg. När jag vägde 95 kg & tog en överdos & slutade supa & gick ner nästan 30 kg på ett år. Minus VARJE vecka! Det var underbart. Kickar. Hehe.

Vikt 25/5

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,2 kg (-0,7 kg) 
BMI: 21,4

Öl mellan bena pt. 2

Glömde bilden i förra inlägget. Den som la grunden för rubriken, haha. Här är den; 


(null)


Öl mellan bena

Sitter vid vattnet & dricker en öl, eftersom jag missade bussen hem. Asnice faktiskt. Tog Imovane för någon timme sen, så den myser väl till det lite extra. Blir peppad på fest nu ju... Jobbar dock imorgon, så det får bli en kort, intensiv fest, så jag hinner sova lite, ehe ehe. 

Men nu går nästa buss!!! Puss!!!

Tre veckor

Upptäckte nyss att det är tre veckor sedan jag skrev något annat här än vad jag väger. Kul. Kul är även att jag inte har tid att skriva nu, eftersom klockan ringer om sex & en halv timme & jag måste upp & iväg till jobbet. Röv. 

Ska försöka komma ihåg + komma i mode att skriva lite imorgon, men nu måste jag sova, så jag inte failar & stannar hemma pga sömnbrist...

Vikt 18/5

Längd: 177 cm 
Vikt: 67,9 kg (-0,1 kg) 
BMI: 21,7

Vikt 11/5

Längd: 177 cm 

Vikt: 68 kg (+1,4 kg) 
BMI: 21,7

Vikt 4/5

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,6 kg (-0,3 kg) 
BMI: 21,3

Fetfest

Men shit, fredag imorgon!?! Känns som att det är typ tisdag idag. Fast nu när jag tänker efter så är det inte så konstigt, vi råkade skapa en  *fetfest* här hemma i måndags (valborg), så helgen blev liksom förskjuten. Eller snarare förlängd... 

& ja, festen då. Det började med att vårat kompisgäng skulle ut & grilla & dricka öl någonstans utomhus, men så blev allt utdraget & det blev kyligare & regnskurar & solnedgången var nära, så vi samlades några stycken av oss här hemma istället. Sen vet jag inte riktigt hur allt gick till, men det dök upp mer & mer folk, vissa drog & kom tillbaka, andra sov i våran säng, det blev ett kaos som ändå var typ under kontroll. När jag räknar lite snabbt så var det nog 20 personer här under kvällen & natten. Fråga mig inte hur många substanser som passerade lägenheten, hahaha. Jag själv tog i alla fall Lyrica, Ritalin, amfetamin, kokain & ecstasy, vad jag minns... Nä men, det var nog det + alkohol. Hade ett riktigt roligt valborgsfirande i alla fall! 

Varit alkonykter i två dagar, men ikväll dricker jag. Ska dock upp & jobba imorgon, så det blir inge galej eller storsup. 

Hörs imorgon!!

RSS 2.0