Min profilbild

Tre veckor

Upptäckte nyss att det är tre veckor sedan jag skrev något annat här än vad jag väger. Kul. Kul är även att jag inte har tid att skriva nu, eftersom klockan ringer om sex & en halv timme & jag måste upp & iväg till jobbet. Röv. 

Ska försöka komma ihåg + komma i mode att skriva lite imorgon, men nu måste jag sova, så jag inte failar & stannar hemma pga sömnbrist...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad jobbar du med? Jag har timvik i äldreomsorgen och ibland saknar jag fan att sjukskriven. Hinner ju aldrig med nånting längre! Man kommer hem och ba nu jävlar har jag hela kvällen för mig själv och så hinner man bara sitta 3 sek i soffan innan det är dags att lägga sig igen

Svar: Det är arbetsträning inom ett område jag finner mkt intressant & roligt! Vill inte skriva närmare här i bloggen vad det är, tråkigt nog.

Tre dagar i veckan är jag där 08.30-12.15. Räknar man även in restiden så är jag hemifrån i nästan 6 timmar/tillfälle.

Bussförbindelserna är sämst, så jag är lite fast där, vilket är rätt ångestskapande ibland. Men jag trivs ju, så 3 timmar & 45 min jobb + den sociala ansträngningen det innebär känns hanterbar i detta fall.

Förstår din känsla :/ Jag har ju två helt lediga dagar (ok, 1 timme psyk en av dagarna...), sen alla eftermiddagar & kvällar, så jag känner inte någon panik just nu i alla fall.
violentmoreviolent

2018-05-28 @ 23:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0