Min profilbild

Fjärde våningen

Åeh åeh åååh.

En kompis försökte ringa mig i eftermiddags, men jag var upptagen så det fick vänta tills jag var klar. Tre missade samtal & ett sms: "Ring viktigt". Tydligen hade hon tänkt "kidnappa" mig & dra med mig på storfest en massa mil härifrån!! Åååh, vad jag ångrar att jag inte bara släppte allt & svarade från början. Hade SÅ gärna varit ute på äventyr just nu!!

Istället sitter jag ensam, halvnaken i soffan med en värmande ansiktsmask i fejset & inte en enda själ som vill socialisera med mig. Inte ens på Snapchat. Var är ni när jag behöver er? Haha, på nåt kul ställe såklart & har kul.

Minns en gång när jag hade kul, på en fest på en konstskola. Söp & umgicks & went all borderline helt plötsligt & satte mig i ett fönster på typ...fjärde våningen & skulle hoppa? Hahaha. Det måste ha sett sjukt patetiskt & fjantigt ut. Men jag minns att jag inte skojade ändå. Betraktade asfalten nedanför & längtade efter hur det skulle kännas att träffa den. Men oj oj, vad kan jag ha varit, 20?

Jag vill vara 20 igen ibland. På något vis känns det som att jag förlorat eller gått miste om *min ungdom*. Att jag har supit/knarkat bort alla år då man ska resa runt, testa nya grejer, prova på olika jobb, ha vänner som kommer & går, vissa som stannar föralltid. Tiden då man är som friast & vackrast i hela livet. Det har jag missat, känns det som.

Jag fyller 27 i år & det känns fruktansvärt. Jag började se & märka för flera år sedan att jag ruttnar bort, men det går inte att göra så mycket åt.

Ingen uppmärksammar min kropp & det gör ont. Fattar att min kille blivit van/less, att jag inte är intressant eller kanske ens snygg för honom längre. Men det som kommer "utifrån", det är viktigt på sitt egna vis.

Nä, nu slutar jag utan att avsluta, för jag vet inte hur jag ska göra det eller vart jag vill komma. Vet inte ens om jag står för det jag skrivit, behövde ba spy ur mig.


Kommentarer
Postat av: Ann

Fruktansvärt att känna att ens man inte är intresserad av ens kropp... Jag skulle bli förtvivlad.

Svar: Ja, sjukt jobbigt när jag känner så.
violentmoreviolent

2016-07-31 @ 20:54:17
URL: http://nouw.com/annorlunda
Postat av: veryshygirl

känner precis samma! känns som att ungdomen slösats bort och att jag har så mkt att catcha upp men att det börjar bli för sent. vägrar att fylla 25 är helt förtvivlad :((

Svar: Ja, hatar åldern!!! :,(
violentmoreviolent

2016-08-02 @ 00:51:18
URL: http://veryshygirl.wordpress.com
Postat av: M på snap

Känner igen mig. Kraaaam 💕💕

Svar: Puss! <3
violentmoreviolent

2016-08-08 @ 21:39:56
Postat av: Mykene

Åhh. Jag känner igen mig i känslan. Fyller också 27. Är väl mest bitter över att ha gått omkring och varit tjock under så många av ens "glansdagar". Men SÅ gamla är vi inte än! Och jag är säker på att du är snyggare än du tror. <3

Svar: Nä, om man tänker på hur gammal man faktiskt kan bli är väl 27 inte så farligt, hehe. Men jag hänger inte riktigt med, jag söp bort flera år liksom. År av dimma & helt plötsligt kollar jag mig i spegeln & är "gammal". Känns verkligen som att jag slösat *min ungdom* på flera vis. Ibland vill jag ba spola tillbaka & göra om. Kram
violentmoreviolent

2016-08-20 @ 00:27:08
URL: http://mykenes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0