Min profilbild

56,9 kg

Vill grina när jag ser detta. THIS WAS MEEE!! Asså, har sett bilder från då & blir så ledsen. Vill vara där. Nu är jag flabbig & äcklig & varför? Jag är sämst. Beter mig rätt normalt i livet, men jag borde inte det. Jag borde fucking gömma det här äcklet till kropp & inte äta mer än så jag står på bena. Nä, blir ARG & ledsen. Hur kan man vara ett sådant FETT misslyckande?? Äckel äckel äckel. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

relaterar :( igår satt jag och tittade på bilder på mig från sommaren 2014 och jag var så smal och fin! manisk och i svält, men SMAL! året efter började jag med seroquel och har seriöst gått upp 40kg på skiten... håller på och trappar ner nu men motivationen är nere på noll.

idag har jag beställt pizza för tredje gången den här veckan och i kylen väntar oboy, delicatobollar och en kladdkaka. må döden ta mig.

Svar: Asså, läkemedel & viktuppgång, så äckligt otrevligt!! Medicin för hjärnan kan ba låta ens kropp va tycker ja!! Blä.
Gud, vad gott allt lät :( Jag älskar Oboy ( staaaark blandning dåe), men har aldrig mjölk hemma, så det blir bara hos min kompis & då känns det helt lyxigt, haha! Pizza är pain för att det är omöjligt att uppskatta kcal, då blir jag ba ”jag trycker i mig hela så är den ur världen”. Skitsmart.

Fattar jag rätt att du trappar ner Seroquel & motivationen till å gå ner i vikt är noll? Eller syftar du på motivation till att sätta ut medicinen?
violentmoreviolent

2018-07-27 @ 17:25:54
Postat av: Sandra

Menade motivationen att gå ner i vikt. Motivationen att trappa ner seroquel är råhög, känner mig som en zombiekossa.

Svar: Ah, jag förstår. Bra att du är peppad på det iaf, hoppas det går bra!
violentmoreviolent

2018-07-29 @ 20:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0