Vikt 27/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,9 kg (-1,3 kg) 
BMI: 21,4

Spårade ur

Om inte min telefon dör så ska jag skriva ett litet inlägg, medan jag dricker ett glas godnatt-vin. Snart provtagning, I know, meeen aja. Har i alla fall dragit ner rejält, söndag & måndag var jag helt nykter, vilket inte hänt på minst en månad, kanske två, vet bara att april har varit FYLLA. Orkar inte gå & kolla alko-dagboken. Aja, hurra, osv. 

I tisdags blev det kaos kaos kaos. Jag spårade ur nå fruktansvärt, var så sjukt förbannad att det kokade över totalt & jag skrek & rev ner & hade sönder saker. Jag & min kille började först diskutera & argumentera, vilket utvecklades till ett bråk, vilket slutade i, ja, kaos. Jag kände så många känslor samtidigt, som jag inte kunde hantera, att det inte är klokt. Frustrationen var total & jag kände mig missförstådd, attackerad & hatad & jag vet inte vad. Massa massa saker & det rymdes inte i mig & jag tappade impulskontrollen & ja...blev vild typ. Sjukt obehagligt & otrevligt. 

Har berättat om det hela på psyk, att det hänt flera gånger & att jag inte vill ha det så. Vill ha verktyg/färdigheter/strategier att stoppa i tid. 

Det är mycket jobb, därför att inbakat i allt detta är att jag är sämst på att prata om sådant som sårar mig/gör ont/gnager/gör mig arg, osv. Eller nä, är snarare bäst på att trycka undan sådant, hålla det inom mig, så brister det en dag & allt blir destruktivt & dåligt & skadligt & skrämmande.

Orken

Har ett sjukt jobbigt problem. Ligger i soffan & är helt slut typ, söndagskänsla i hela kroppen, känns som att jag har varit på festival i en vecka ungefär, ätit så jag är helt jäst, uttömd & fylld på samma gång. Orkar prick cirka nada. MEEEN, VILL UT & FESTA!! 

Trälar i mig en öl som inte smakar gott & försöker bilda energi inombords, men det går sådär asså. Det är fest på granngården, så det är inge långt eller svårt egentligen, men jag har verkligen ingen ork!? 

Har visserligen tjo, men orkar typ inte öppna påsen, hahaha. Sjukt är det. 

Nä, orkar inte skriva mer nu. Har grejer att berätta om, men ooorkaaar iiinteee, wööö.

Vikt 20/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 68,2 kg (+1,4 kg) 
BMI: 21,8

Flow & inga återbesök

Asså, när jag var som smalast (BMI 17-18) tyckte jag ofta att det var så enkelt, det var bara å äta lite liksom, inga krusiduller. Glömde nästan hur svårt det kan vara, har ju varit i svår-perioder många gånger i mitt liv, men det hamnade långt borta på något vis. Jag var så inne i det & när man har ett flow så tänker man inte på så mycket annat än ens framgångar, rekordslagningar & belöningar. Det blir en drog. Eller asså, man & man, JAG. JAG var så & JAG är så. 

Dricker som ett cp. Fast utan ryckningar, allt träffar munnen, sköljs ner i halsen & grejsimojsar inombords så jag blir påverkad & mysig & borta i skallen. Hejdå problemen & inga återbesök under fyllan tack. För då kanske jag trillar psykiskt & dör. Men hej hej hej avslappningen & det gifter sig så bra med Lyrican. Ska njuta & hålla mig på den glada sidan. 

Mvh Glad i Mössan

Skurken

Har tänkt i en timme på att ta livet av mig, men jag kommer inte fram till något. Är så ledsen & känner mig desperat, men nej, ingen plan känns bra. Är ensam nu. Har förstört för min kille ännu en gång. Jag orkar inte det. Orkar inte vara elak när jag inte ens vill det? Orkar inte vara dålig, sämst & skurken i dramat hela tiden. Jag VILL INTE göra folk illa, men det blir så gång på gång. Det förstör allt, förstör mig, att jag bara förstör. 

Grinar som ett mongo. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vill verkligen försvinna, ba HEJDÅ!! Tryckt i mig onödigt mycket Lyrica. Ska stoppa i mig Imovane också. Kanske Theralen, bara för att. & så alkohol på det. Känns som en toppen sväva-bort-dimman-cocktail. Om jag överlever livet ikväll & i natt hoppas jag verkligen att jag tar mig till jobbet imorgon. Att jag inte är så däckad att jag inte hör larmen. 

Men jag vill helst inte vara nu. Döda mig.

Vikt 13/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,8 kg (+0,5 kg) 
BMI: 21,3

12 dagar

Happ. Räknar fortfarande inte kcal, 12 dagar nu, men väger det mesta i alla fall. Eller, nu när jag tänker efter så har jag suttit där i natten & smygräknat ungefär hur mycket det blivit för dagen, heh. Men jag skriver inte upp några siffror. 

Har funderat på att ställa undan vågen till & med... Grejen är att nu är det typ ingen skillnad, bortsett från att jag slipper hetsa med matdagboken liksom? Jag äter likadant ändå. Svårt att utvärdera efter knappt två veckor i & för sig, så jag tror jag kör april ut åtminstone. 

Jag vill bara att allt ska bli bra, att jag ska bli samt känna mig fin. Trivs verkligen inte nu, känner mig fläskig & äcklig. Det är jobbigt att se mig i spegeln, för det är inte jag. Ful ful ful. & jag är så trött på det här. Kan jag inte ba få väga 59 kg & låsa det där? Varken mer eller mindre. Då är jag inte fakking rultig i alla fall. 

Ta bort mig.

Vikt 6/4

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,3 kg (-1,4 kg) 
BMI: 21,2

Skiter i kcal-räkning hej

Kör en vecka utan kcal-räkning nu, sedan 1:a april. Men kan inte låta bli att väga det jag äter ändå, blir för läskigt annars. Någon kontroll måste jag ha. Typ. 

Idag har jag ätit två mackor med vegpålägg, en shake, en fryspizza & glass med banan. Druckit 1,5 dl vin & 50 cl + 33 cl öl. & asså fitthorpizza, varför valde jag det till middag?! 900 kcal likkkkksom!!? Hade kunnat landa på drygt 1000 kcal idag, men näää, vi kör en pizza va? Alltid ska det vara nåt, nåt som blir skevt & dåligt & onödigt. KUK. 

Imorgon ska jag till psyk. Inte varit där på typ en månad, så jag har extra mycket ångest inför det. Det är alltid jobbigt, men jag hatar när det blir avbrott & saker & ting måste återupptas & man måste catcha upp & komma ihåg vad som hänt sedan senast, när man inte ens vet vad som var igår & vad som var för ett år sedan. Känns kravfyllt & pressat typ. Blä. Men det går nog bra... 

Var utan fika, godis & glass i en månad, sen åt jag glass. Funderar på att köra på det - glass. Jag får äta glass, men inge fika eller godis. Har inte ätit något sådant än. Bara glass två gånger, sååå jaaa, glass. Glasstjejen, det är jaaag! Nä men, blä. Vet inte. Blä blä blä. 

Ska dricka upp min öl, logga in & tömma brevlådan i CoD, sen sova. Gud, vad skönt. Domna bort, hejdå.

RSS 2.0