Slut på socker

Från & med kl. 00.00 får jag inte äta godis, kakor, bullar, glass, osv. Bort med slisket. Från & med imorgon ska jag avgiftas. Vet inte om det kommer kännas något, känns ba som att det ska det, eftersom jag lever på socker & har gjort det i tusen år typ. Det här ska bli spännande, mmmmm..... 

Ska även försöka äta mer mat-mat än att småäta mackor & sådant. Äsch, har ingen smart plan, vet bara att snasket ska boooooooooort. 

Måste köpa mer tjack snart. För det är också en komponent i detta, tjacka tjacka tjacka & pyssla med annat än att äta. Måste hålla mig sysselsatt & distrahera & så. 

För mitt normalläge är att tänka på mat typ. Planera vad, när, hur jag ska äta nästa gång eller i helgen eller nästa vecka... HELA TIDEN tänker jag på mat. Maaaaat. Det måste bort. 

Vet inte vad jag håller på med. 

Nu ska jag ta mig en sista måltid, vanilj/jordgubbsglass + ett glas vin, sen gå & lägga mig, så jag kan vakna upp & starta mitt nya liv. Hejdå.

Krämfylld

Har sovit i 13 timmar typ. Klev upp halv nio, men somnade om i soffan efter frukosten. Nu hetsäter jag upp allt sockrigt jag har här hemma. Vill ha bort det, men klarar inte av att slänga det. Det är efterblivet att köpa något, inte använda det & ba kasta det istället? Så nu trycker jag i mig det, för att få vara utan socker, hahaha. Cp. 

Tog 100 mg Lyrica imorse. Kan vara därför jag sovit så gott hela förmiddagen. Ska ta 100 till, så jag inte tappar aptiten :) :) :) Nä men, ska nog ta en lina tjo också, balansera livet lite kanske. 

Känner lite sådär med Lyrican jag har kvar också, att jag vill äta upp den, så det är slut. Slut socker, slut Lyrica, massa tjack, slut aptit, gå ner i vikttttt. Det vill jag. 

Nä, nu ska jag äta en krämfylld muffin & googla karaktär. 

Grisgrinar

Käkar Lyrica dagligen igen & svullar socker som en gris. Eller, gjort det i någon vecka typ. Idag har jag dock inte ätit någon Lyrica. Duktigt. Men proppat i mig socker som en gris. Oduktigt. Grinar. Grisgrinar. 

Orkar inte skriva mer, håller på att däcka, hejdå.

Vikt 23/2

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,5 kg (+1,2 kg) 
BMI: 21,2

Idag är ingen ny dag

Räknade ut allt idag & igår åt & drack jag över 4000 kcal :D Hade flyttat över lite från dagen före, men största delen hamnade i magen igår. Hur normalt är det?? RDI för ca två dagar liksom, ba ja, okej. Nej, inte okej, USCH!! 

Så jag flyttade över kcal till idag så att gårdagens summa hamnade under 3000 i alla fall. Nu är klockan snart 16.00 & jag är över 2000 redan pga det. Men förhoppningsvis gör det att jag håller tillbaka mer än om jag ba hade "idag är en nyyy daaag" & kört från noll kcal idag. Rövig jag är asså. 

Är det någon som fattar min strategi, haha? Den är kanske lite rörig? 

Skulle behöva hämta medicin på Apo, samt köpa jord till plantering av det jag sått hittills. Lite pelargoner & chili & sådär. Men vet inte om jag orkar... Har tagit Xanor, Imovane, tjack & nu även Lyrica. Tänkte vara utan det dära sista idag, men hade typ 100 mg liggandes framme på fatet, sååå.....blöh. 

Puss mina smårumpor!

Rekord

Tror jag kan ha slagit personligt rekord i kcal-intag idag. S E R I Ö S T. Ätit ALLT, samt druckit vin & öl. Älskade fucking sköna fittkukhor-Lyrica. 

Köpte på mig tio stycken hemmagjorda, dvs kapslar med pregabalinpulver i, som man inte vet hur mycket det är i & man blir cp-bäng fast man inte tänkte det, woooops. Nä men. Lite smutsigt kanske, men aaa, de fungerar ju. Men jag funderar på att dra en "STOPPPP!!" på kranen & ba köra stenhårt på att få märkes-Lyrica, för det känns tryggt & fint. Bla bla. 

Imorgon ska jag jobba, därför ska jag sova nu. Har tagit en halv Imovane & hoppas den andra halvan blir över, att jag ba somnar in, utan probs. 

Förhoppningsvis kommer min kompis hit på eftermiddagen & lyrrar & äter upp all skit vi handlade idag. Godis, kakor, bullar, ostkrokar, med meeeraaa. Ollon :) :) :) 

Nä, sova nu. Pusshej.

Vikt 16/2

Längd: 177 cm 
Vikt: 65,3 kg (-1,5 kg) 
BMI: 20,8

Vikt 9/2

Hatar livet. 
 
Längd: 177 cm 
Vikt: 66,8 kg (+1,8 kg) 
BMI: 21,3

Vill inte längre, kan inte längre, bla bla

Himla SKITRÖV. Jag är så deppig, ledsen, nere, sänkt, osv. Det är något som skaver, men kan inte formulera det. Det känns inte bra inombords, det gör ont & är obekvämt. Känner mig otacksam, misslyckad & betydelselös, men kan liksom inte hjälpa det, det bara kommer & jag har ingen kraft att mota bort det eller värja mig. Helt värdelös är jag. Känns som att jag fejkar mig till att folk ska tycka om mig/stå ut med mig eller att de fejkar att de gör det. Det gör mig så uppgiven & sorgsen att det är så. 

Har käkat Imovane & Xanor. Nu dricker jag vin, fast jag hade tänkt att det skulle få räcka med endast piller idag. Orkade inte. Orkar inte. Ska ta mer Imovane. Borde duscha, men jag ORKAR INTE!! Är trött överallt. Vill inte vakna imorgon. Har nästan tre burkar Voxra, med mera, så egentligen behöver jag inte ens det :) :) :) 

Hejdå.

55,6 kg

Tittade igenom gamla bilder på datorn nyss & GUUUD vad jag vill gå ner i vikt NUUU!! Klyschigt, I know, men såg bilder från 2016 & GUUUD vad jag vill ha tillbaka den kroppen NUUU!! 

Kollade i gamla bloggarkivet & för ganska prick två år sedan, den 10:e februari 2016 närmare bestämt, vägde jag FEMTIOFEM KOMMA SEX KG!! 55,6 kg, BMI 17,7. Alltså 9,4 kg mindre än i fredags. Vill grina. 

Vill ta av mig allt mjukt i & på kroppen & mala ner det & göra köttbullar av det & tugga & spotta ut. Äckelhorkropp. Så trött på den. Så trött på att känna mig tjock & ful. Det suger & är jättetråkigt nämligen. Himla RÖVSKIT vad less jag är. 

Min kompis är dryg. Dissar typ. Ingen aning om varför, finns väl en förklaring, men hallååå, man kan väl åtminstone säga typ att man inte har tid eller något, inte ba bli helt tyst & inte svara? Igår & idag skulle hon vara ledig & vi skulle hänga, men nej, hon är som borttrollad. Kukigt, om du frågar mig. Orkar inte jaga, hon får höra av sig när hon levt sitt liv, så får vi se om jag har tid då..... 

Sovit fyra timmar sedan jag vaknade i måndags, 4 av 45 timmar, så jag funderar på att lägga mig. Är inte dödstrött, men lite slut i huvudet + vill inte vända på dygnet totalt. 

Ja, jag har tagit amfetamin, bra sådant. 

Godnatt, kanske.

Vikt 2/2

Längd: 177 cm 
Vikt: 65 kg (-1,1 kg) 
BMI: 20,7


RSS 2.0