Muppa sig lite

Älskar Lyrica. 

Ligger i soffan & muppar mig, sippar på en öl. Har faktiskt varit rätt så duktig senaste dagarna. Så här; 

 

Söndag: NYKTER & åt under 1500 kcal 

Måndag: 5,5 glas alkohol & åt under 1500 kcal 

Tisdag: NYKTER & åt under 1500 kcal 

Onsdag: NYKTER & åt under 1500 kcal 

Torsdag: 3,75 glas alkohol & åt under 1500 kcal 

 

Är ändå nöjd. Priset var äran & minus ett hektogram på vågen, ha ha ha. Men aja, om jag fortsätter såhär ungefär så kanske priset är lite mer shiny nästa fredag... 

Nä men...om man ser på typ senaste månaden så har jag varit uppe i typ 25 glas när helgen nalkas, så 9,25 får jag väl vara nöjd med vaaa?? 

Ja...har inget att göra, därför skriver jag en massa statistik till er, hahaha. Hade tänkt dra till min kompis, men hennes son är sjuk. Köpte en vintetra som jag i smyg tänkte att vi skulle dricka upp, men nu får jag väl göra det själv då!! 

Nä...nu ska jag bli full å gullig. Puss!


Vikt 27/10

Längd: 177 cm 
Vikt: 66,7 kg (-0,1 kg) 
BMI: 21,3

Krackelerar

Gör inte så mycket. Tassar runt mest, tar Imovane, dricker alkohol & äter Lyrica, typ. Tjack också. Pysslar med mina blommor. Säljer kläder & sånt. 

 

Är äcklad. Är så äcklad över mig själv. Är så ÄCKLAD!! Fett fett fett fett fett fett fett.....FETT!! Asså, det går bara inte. Kuken. För ett år sedan vägde jag 6,5 kg mindre. Alltså, USCH!! Förstår ni?! Senaste två-tre månaderna har det bara kukat ur totalt. 62-63-64-65-66-67-68, ba totalspårat. Vet inte vad jag ska ta mig till!! Eller asså, "ät & drick mindre :) :) :)". Ja, ok... 

 

Det är mycket alkoholen. Jag dricker jättemycket nu. Över 40 glas i veckan. Jag måste måste måste vända det. Annars kommer mitt liv krackelera. 

 

Hjälp mig.


Vikt 20/10

Längd: 177 cm 

Vikt: 66,8 kg (+/-0 kg) 
BMI: 21,3


Vikt 13/10

Längd: 177 cm 

Vikt: 66,8 kg (-0,9 kg) 
BMI: 21,3


Vikt 6/10

Längd: 177 cm 

Vikt: 67,7 kg (+0,9 kg) 
BMI: 21,6


Göra bajs av livet

Aaaha, sitter på röven & myser i soffan igen, myselipys. Dricker på min sista starköl, men var nyss på Statoil & köpte ett 6-pack folle, samt Lantchips. Mycket bra & hälsosamt drag känner jag, guldstjärna till mig *applåderar & trycker fast den rakt i pannan* 

Varför går det inte? Varför kommer saker emellan när jag har lite flow med ”bara shakes”. Jag vet att jag kan tacka nej till luncher & middagar, men då blir jag så ensam. Det kanske får lov att vara så - ensamt. Minns inte hur jag gjorde förut. Kan ingenting. Är sämst. Äsch. 

Till & från vill jag bara kuka ur & förstöra allt jag har byggt upp. Kuka  ur å förstöra å ÖDELÄGGA. Vet inte varför & orkar ej tänka pga öl + Imo + Lyrica, men bara göra bajs av livet, för att livet inte ska göra bajs av mig. 

Fuck it.


Försvinna

Jag borde kanske börja springa igen. Jag sprang förut & ju mer jag sprang, desto mer försvann från min kropp. Fettet rann av mig, jag försvann & det var underbart. Jag behöver det nu. Jag måste lyckas med något, lyckas försvinna, lyckas vinna, annars går jag under. 

Snälla någon, ge mig det lilla.


Kukmönster

Jag har varit lite back on track med maten senaste dagarna. Känns ändå bra. Jag KAN bryta kukmönster fortfarande. 

Men idag blir det småknepigt, för jag dricker öl igen. I söndags drack jag 25 cl 4,0% öl på förmiddagen, efter det var jag spiknykter tills typ 19-nånting ikväll. Jag är jättenöjd över dessa 57-nånting timmarna som jag var nykter, hurra hurra hurra!! Men ikväll blir det asmycket kcal med dat öl. 495 hittills. Har 218 kvar i kylen, i form av öl asså. Åååååååck, tror jag kommer dricka upp allihopen!! *myser över tanken att bli fullare* 

Har bara tagit 300 mg Lyrica, både igår & idag. Annars har jag gärna fyllt på typ 150 på kvällskvisten, men aaaaa, inte gjort d senaste kvLarna i iaf. Bra, bra. 

Nu ska jag försöka styra till kvällens intag, blöh. 

See ya!


RSS 2.0