Min profilbild

Lyrica - ökad aptit & viktuppgång

Har gått runt & lyrrat & ba "Åååh, jag älskar Lyrica!!" & så igår ba insåg jag, efter typ en eller ett par (eller vad det nu är) månaders dagligt bruk, att det faktiskt är ett läkemedel. Med biverkningar. 

 

& så tittar jag i FASS & så ba "Vanliga biverkningar: ökad aptit, viktuppgång, svullnad i kroppen inlusive armar & ben..." & så ba hallaaaaa wööö!? Smart tjej. Har omedvetet tänkt att allt olagligt jag tar är "knark" & "knark" går man ju inte upp av? SMART!! 

 

& SÅ HIMLA TYPISKT & TRÅKIGT!! Inte för att jag strävar efter att vara beroende av dem, men jag tycker ju om demmmmm så!! Buuu... 

 

Så ja, det kan vara en förklaring till att jag gått upp från typ 61-62 kg till ca 68 senaste tiden... Att det är så svårt att sköta mig med maten. Jag vill tro det i alla fall. Fick upp hoppet om att gå ner igen, pepp att sluta med Lyrican. Eller ja, åtminstone inte äta dem hela tiden. 

 

Ska dessutom flyga om någon månad & då måste jag ju vara utan. Har dock gått & funderat på att fylla vitaminkapslar & ta med, hahaha. Så pundigt. 

 

Aja, skönt när glödlampor tänds ovanför skallen på en & man får känna sig dum i huvudet en stund & sen lära sig något - att man kan gå upp av "knark" :( :( :(


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är lite nyfiken på hur du försörjer dig? Jobbar eller pluggar du? :)

Svar: Jag får aktivitetsersättning från Försäkringskassan. 6603:-/mån...
violentmoreviolent

2017-11-04 @ 23:56:59
Postat av: Sandra

de där är fan de sämsta som finns. jag har käkat seroquel ett par år och ba hej 20 kg jag inte ville ha

Svar: Det suger verkligen! Tråkigt att du drabbades, när det var ovälkommet.

Haft tur med mina (förskrivna) mediciner, äter sex olika & ingen av dem har några av biverkningarna jag nämnde i inlägget, förutom att det har ”rapporterats om” viktuppgång angående en av dem, men de vet inte frekvensen. Det viktiga är att det inte är jag som rapporterat, hahaha!
violentmoreviolent

2017-11-05 @ 01:20:38
Postat av: k

ja, den fläskmedicinen! ett helvete att sluta med om man råkar bli beroende också. *fulgråt*

Svar: Vet inte om jag kommer få nån AT. Gått på typ 300-450 mg om dagen i ett par månader. Testade vara utan fredag till lördag, 30 timmar blev det, & det var lugnt. Hade kunnat fortsätta vara utan, men fick typ tråkigt, haha! Gissar att kroppen inte hann sakna Lyrican på den tiden. Nu har jag bara 1050 mg kvar tror jag. Får se hur det går...
violentmoreviolent

2017-11-06 @ 15:07:35
URL: http://kasslol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0