Min profilbild

Lyrica & urna

Mazarinerna var jättegoda frysta!! Haha, öh... Men nu är de slut i alla fall. Är proppmätt för tillfället. Vill ha mer, kan nog äta tusen. Har bakat dem tre gånger sedan jag fick receptet för en månad sedan, hehe. Nästa gång blir det körsbär i, för andra gången. INTRESSANT VA?! 
 
& jag drack vin igår. Men bara ett glas & gårdagens intag slutade på 979 kcal, så jag är okej nöjd ändå. Somnade dock hungrig & småirriterad. 
 
Nu har jag 321 kcal kvar idag, vilket är 2,8 shakes, vilket borde gå bra. En om några timmar, en kanske vid sju eller något & så en skvätt innan läggdags. 
 
Tog Lyrica för snart två timmar sedan & en lina tjack för någon timme sedan. Har varit sjukt rastlös hittills idag. Försökt dämpa med småplock & städning, men det snurrar på i skallen & kroppen ändå. Nu börjar jag känna av Lyrican i alla fall, så det snurrar på ett bättre sätt. Har bara två kvar & tror inte kranen är aktuell längre, buuu. 
 
Ska nog köpa en urna till min katt (vars aska har stått i en papperspåse i bokhyllan i typ...2-3 år?) idag. Vill ha henne i något fint. Kan kanske visa vad det blev sedan. Mjau.

Kommentarer
Postat av: Daniella Åberg

hur hurtig är inte du då som bakar dina egna mazariner? recept pls? <3

Svar: Jag har gjort om det en hel del. Gjort om till gram, använt smör & matlagningsgrädde, lagt till bär, haft typ 0,5 dl (lr 50 g dårå) vatten till glasyren ist för 1,5 msk, osv. Har blivit lite olika varje gång. Du får experimentera :) Kanske lägger upp det på bloggen.

http://onkelmonokel.blogspot.se/2015/09/mazariner.html?m=1
violentmoreviolent

2017-03-16 @ 17:46:54
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0