Min profilbild

Lyricum

Beställde måltidsersättning i natt, i smakerna choklad, päron/vanilj & jordgubb/banan. 1,5 kg pulver, hahaha. Plus tre olika bars i smakerna apelsin/choklad, kokos & karamell. Allt för 150 kronor. Har aldrig testat bars faktiskt. Får väl se hur det smakar alltihop, har inte så höga förväntningar, men känns bra att ha hemma ändå. 

Tog Lyrica för snart 1,5 timme sedan, men känner inte så mycket. Ska ta 300 mg till & se vad som händer. Om inte annat tar jag väl ännu mer. Har blivit en del Lyrica senaste tiden. Gillar känslan. Dock pratar jag som ett cp, kan knappt skriva, får ryckningar i kroppen & dålig balans när jag tar lagom mycket, hehe. 

Känner mig sjukt trött & matt, vet inte vad jag ska göra. Vill spela tv-spel, men orkar typ inte. Ska nog testa i alla fall. Men först Lyrre.


Kommentarer
Postat av: Daniella Åberg

Jag vill också byta ut måltider mot Shakes men jag har inte hittat något pulver här i uk som verkar vettigt och inte är alldeles för dyrt. Dock beställde jag baschi häromdagen, jag har hört mycket gott om det och hittade det på erbjudande för £12 så jag tänkte att det inte skadar att testa.

Svar: Ooh, kan du inte återkomma om hur det går? :D
violentmoreviolent

2017-03-09 @ 10:52:01
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0