Min profilbild

1 mg, ingen frihet?

Känner mig äcklig på alla sätt & vis. Avskyvärd, motbjudande, korkad, dum i huvudet, taskig, värdelös & alla andra sådana ord. Som en riktigt dålig person. Värdelös är ett bra ord, det tycker jag om. Jag är smuts i mina ögon, jag betyder ingenting. Härligt va?

Har småknaprat Xanor & Imovane under dagen. Började dricka öl vid lunch. Har väl hållit mig bäng, men trots det är ångesten fortfarande här & knivar mig. Det gör mig rädd. Hur mycket krävs det för att få lugn egentligen? & då snackar jag inte om terapi & skit, utan om droger. Hur många Xanor? Vill inte stoppa i mig hur många som helst. Vill inte lära kroppen & skallen att mer än typ...1 mg betyder "frihet". En om dagen, högst. Där försöker jag hålla mig. Men det är svårt.

Jag har för lite knark helt enkelt. Hahaha.

Nu ska jag gå & grina eller skjuta mig i huvudet eller något.


Kommentarer
Postat av: Greger

Jag är ledsen över att du mår så dåligt. Jag är ju så attraherad av dig en kan bli då du tillhör fel kön, men bara genom din anonyma blogg vet jag att du är förbjudet jävla rolig och underhållande, klok, eftertänksam i lagom mått och älskad av de runt dig (du har ju en pojkis du bor med och vänner runtikring dig för att du är så underbar jö!)
Om det går kan du ju försöka vokalisera känslan för din kille eller en vän så de kan visa hur mycket du betyder, jag vet att sånt kan vara riktigt jävla skitsvårt, men det hjälper faktiskt mot känslorna ibland.

Försök att inse hur unik, rolig, klok, vacker och precis perfekt som du är, för det ÄR du verkligen!

Ta ett varmt bad om du har ett kar och orkar, annars är ju en dusch också någorlunda skönt.

Pöss!

Svar: Alltså, du & dina fina kommentarer, blir så glad & typ..lugnad (?) av dem <3 Har ett kar, men badar kanske tre gånger per år eller nåt, blir så uttråkad, haha. Tycker väldigt illa om att duscha, bli blöt & kall & sedan typ krispig av renhet. Blä. Därför "måste" jag duscha kvällen före, för att liksom neutralisera kroppen & känna mig bekväm igen. Eeeh ja, typ så är det & nu vet du det, hehe. Puss pårej!
violentmoreviolent

2016-11-21 @ 14:25:18
Postat av: Greger

HÄLFTEN av skitveckan har gått!
Jag mår bra trots SCÄmöte och invägning imorrn, om du har insta finns jag på joppevonwasterbrohl med foodporn och dåliga taggar!
Puss, frivilligt snusk och kram!

Svar: Ska kolla din insta, min är hemlig ;) Hoppas det går bra imorgon! <3<3<3
violentmoreviolent

2016-11-23 @ 17:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0